Lavovi su puni pozitivne energije, Vage su danas promjenljivog raspoloženja


Evo šta su vam zvijezde pripremile za danas.

Zadali ste sebi more obaveza i zaista je pitanje kako ćete iz svega ovoga uspjeti da isplivate. Koncentracija je dobra u prvom dijelu dana, zato tada dajte svoj maksimum. Izlazak na kafu poslije posla sa kolegom/koleginicom može postati prijatno iskustvo.

Kad krenete od jutros da “čistite” obaveze pred sobom – niko neće moći da vas zaustavi. Uhvatite taj podsticajni talas, jer će vam kasnije natrčati obaveze ili papirologija koju ste smetnuli sa uma. U emotivnom segmentu – nedostatak komunikacije sa partnerom.

Nesigurni ste i razmišljaćete o potezima koje je potrebno povući. Kontaktiraće sa vama osoba koja za vas ima ponudu o kojoj bi vrijedelo razmisliti. Trudite se oko nekog koga ste upoznali preko prijatelja. Ova osoba vam jako prija.

Posvetili ste se jednoj poslovnoj saradnji i u priličnoj mjeri ste zadovoljni rezultatima. Ostala je još dosadna papirologija, kojoj ćete morati da posvetite veći dio svog dana. Malo ste prezahtjevni prema voljenoj osobi, ali vam ona ipak izlazi u susret.

Danas ćete osjetiti veliki priliv pozitivne energije, koju odmah možete iskoristiti u poslovnom segmentu – pokrenite priče koje su vam važne. I sreća je danas na vašoj strani, pa će vam se lakše otvoriti neke poslovne šanse. Moguć kontakt sa osobom iz prošlosti.

Uz malo truda, moguće je riješiti nešto što vam je u proteklom periodu predstavljalo problem. Ako očekujete pomoć, nemojte računati na to – ipak ćete sve morati sami. Nisu vam jasni postupci i potezi nekog ko vam se dopada.

Djelujete vrlo promjenljivo – u jednom trenutku ste aktivni i preduzetnički nastrojeni, u drugom se povlačite u važnom trenutku ili odustajete od započetog posla. Potrebno je više obostranog truda da biste se vi i voljena osoba razumjeli po nekim pitanjima.

Mnogo toga morate uraditi i spremili ste se da budete aktivni. Možda će vam u jednom trenutku izgledati kao da nećete uspjeti da se snađete, ali će ovo biti kratkotrajni zastoj. U emotivnom segmentu – pravi momenat za pokretanje prema simpatiji.

Dobre predispozicije da tokom ovog dana pokrenete poslovno ili materijalno bitna pitanja za vas. Doduše, ovo neće ići lagano – ali vi ste nekako već naučili da se borite sa teškoćama. Blago nerviranje i rastresenost u odnosu sa emotivnim partnerom.

Bićete u prilično dobrom raspoloženju. Imate sposobnost da uspješno izađete na kraj i sa najzahtjevnijim zadacima. Velika podrška od strane kolega ili prijatelja. U odnosu sa voljenom osobom – za divno čudo, prilično mirni trenuci.

Sigurno je da ćete tokom ovog dana “letjeti”. Kontakti i susreti sa mnogo ljudi i velika angažovanost po nekim papirološkim pitanjima. Osjećate zastoj i nezadovoljstvo u odnosu sa voljenom osobom. Možda preuveličavate probleme.

Danas će se mnoge stvari pokrenuti i aktivirati. Ako očekujete podršku od nekih osoba, ona će danas biti djelimična. Ne računajte na neke ljude stopostotno. Želite da pokažete veću zainteresovanost jednoj osobi, ali se non stop “lomite” i ustručavate.

Related Posts