Šta danas radi čuveni Mitch iz ‘Baywatcha’: Skrasio se kraj 28 godina mlađe žene, a prije toga je zamalo propao


Glumac David Hasselhoff proslavio se ulogom Mitcha Buchannona u seriji “Baywatch” i osvojio srca žena širom svijeta.

Ono što mnogi nisu znali, to je da je glumac za snimanja mnogih scena u ovoj legendarnoj seriji imao dublera. Naime, David je imao pretanke noge za ulogu koju je igrao, te su producenti ubacivali drugog muškarca u scene u kojima su noge Mitcha Buchannona u prvom planu.

On se također svojevremeno oprobao u muzičkoj industriji, zbog čega su ga pojedini i ismijavali. Osamdesetih godina se oženio glumicom Catherine Hickland, ali ova veza se završila razvodom. 1989. je još jednom upustio u bračne vode i oženio glumicu Pamelu Bach, sa kojom ima dve ćerke Taylor Ann i Hayley. Ovaj brak je potrajao do 2006. godine, kada je David podnio zahtjev za razvod.

Kako su strani mediji prenosili, razvodi i alimentacije doveli su ga do ivice bankrota, a iz lošeg psihičkog stanja izvukla ga je veza sa Hayley Roberts sa kojom je već sedam godina i koja je čak 28 godina mlađa od njega. Na ljeto 2018. godine on i Hayley Roberts su izgovorili jedno drugom sudbonosno „da“.

Hasselhoff je pažnju skretao i skandalima i bahatim ponašanjem u javnosti. Dugo je vodio borbu i sa zavisnošću od alkohola, što je ostavilo posljedice po njegov život.

Jednom prilikom je u Londonu demolirao hotelsku sobu i udario ljekara, sve pod utjecajem alkohola, a onda je sve šokirao kada se pojavio snimak na kom se vidi kako pijan na podu kupatila jede hamburger.

David sada ima 71 godinu i izgleda znatno drugačije nego u periodu kada je bio jedan od omiljenih „čuvara plaže“.

Related Posts