Stravična nesreća u Hrvatskoj: Poginuli mladić i djevojka, dvogodišnje dijete teško povrijeđeno


Dvije osobe izgubile su život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 15 sati danas dogodila na autoputu A3 između čvora Okučani i Novske u Hrvatskoj.

U nesreći su poginuli mlađi muškarac i žena. Radi se o mladiću starom 24 godine i djevojci staroj 21 godinu.

U automobilu je bilo i dvogodišnje dijete koje je s teškim povredama prevezeno u bolnicu.

O tragediji se oglasio i DORH (Državno tužilaštvo).

“Prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće je došlo tako da je vozač osobnog automobila (hrvatski državljanin, 2000.), upravljajući vozilom u smjeru Novske, udario u stražnju stranu kamiona koji se kretao ispred njega u istom smjeru, pri čemu su on i putnica (2003.) u osobnom automobilu smrtno stradali na mjestu nesreće, dok je dvogodišnje dijete odvezeno u bolnicu gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede”, navode iz DORH-a.

Naložili su provođenje uviđaja i dokaznih radnji, prenosi Jutarnji list.

Portal 24 sata objavio je da je dijete prvo prebačeno u novogradišku bolnicu, odakle su ga hitno prevezli u KBC Zagreb.

“Ima teške povrede više organskih sistema te je hitno transportirano u KBC Zagreb”, potvrdio je za 24 sata ravnatelj novogradiške bolnice Josip Kolodziej.

Iz KBC-a Zagreb su za 24 sata rekli da se dijete nalazi na Odjelu za pedijatrijsku intenzivnu medicinu te da je, iako ima teške ozlijede, stabilno. Na fotografijama s mjesta nesreće vidi se da je automobil u kojem su bili stradali putnici potpuno smrskan.

Related Posts