Mirjana Karanović završila u bolnici, otkriveno šta se dogodilo


Jedna od najpoznatijih glumica Srbije i bivše države tokom vikenda osjećala se malaksalo i loše, zbog čega je potražila medicinsku pomoć, javljaju srbijanski mediji

Nakon što je primljena u Urgentni centar, Mirjana Karanović je obavila sve potrebne pretrage te je puštena kući. Navodno je, kad je odlazila iz bolnice, rekla da je i dalje boli glava.

Glumačka diva koja je svojim ulogama obilježila tri desetljeća filma i pozorišta svoje je tegobe zadnjih nekoliko dana pripisivala naglim promjenama vremena. Posljednji put kad je zabrinula fanove bilo je u proljeće prije dvije godine kad je završila u bolnici zbog koronavirusa.

Osim po svojoj uspješnoj karijeri poznata je i po neumornom treniranju i zdravoj prehrani na koju se ‘prebacila’ nakon problema sa štitnjačom.

‘Nije baš da ne starim, ali ne propadam tako brzo. (smijeh) To je stvar genetike, ali čovjek se naravno treba paziti. Već trideset godina ne jedem meso, petnaest godina ne pušim i ne pijem. Vježbam tri puta sedmično, puno se krećem. Osim toga, i sada, u ovim godinama, otkrivam neke nove stvari kojima bih se mogla baviti. Ne zapuštam mozak’, ispričala je ranije za tportal.hr na temu zdravog života i vitke linije.

Related Posts