Vraća se korijenima: Ovo je trailer za najnoviji film Eddieja Murphyja


Netflix je oduševio gledatelje službenim trailerom za akcijsku komediju Policajac s Beverly Hillsa: Axel F (Beverly Hills Cop: Axel F), četvrti film legendarnog serijala Policajac s Beverly Hillsa.

Eddie Murphy ponovio je ulogu policajca Axela Foleyja, koji ovaj put udružuje snage s detektivom Bobbyjem Abbottom (Joseph Gordon-Levitt) kako bi spasio svoju kćer Jane (Taylour Paige) jer joj je život u opasnosti.

Sporedne uloge igraju Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser, Bronson Pinchot i Kevin Bacon. Film je režirao Mark Molloy, a napisali su ga Will Beall, Tom Gormican i Kevin Etten.

Prva dva filma o policajcu s Beverly Hillsa izašla su 1984. i 1987. godine i bila su kritički i financijski uspješna. Treći film izašao je 1994. godine, doživio je manji financijski uspjeh, ali je bio kritički promašaj. Čak se i Murphy složio da je to najgori film u serijalu.

Gledatelji na društvenim mrežama pišu da trailer izgleda obećavajuće jer ih podsjeća na prethodne nastavke serijala. Trailer je dosad skupio više od četiri miliona pregleda.

“U usporedbi s trailerom za Zločeste dečke 4, ovo izgleda puno bolje”, napisao je jedan korisnik Reddita.

“Iznenadilo me je kako dobro izgledaju akcijske sekvence. Puno je sudara i razbijanja”, dodao je drugi.

“Trailer me podsjeća na prvi film. Odlične šale, originalna glumačka postava i dobra koreografija u akcijskim sekvencama. Zainteresiran sam”, dodao je treći.

“Ovo izgleda zabavno i u istom je duhu kao i originali”, napisao je četvrti.

Policajac s Beverly Hillsa: Axel F dolazi na Netflix 3. jula.

Related Posts