Riskantni outfiti u Cannesu naišli na kritike: ‘Ovo nije haljina. Pa vidimo intimne dijelove tijela!‘


Na ovogodišnjem, 77. izdanju, Cannes Film Festivala ne privlače pažnju samo filmovi. U centru zbivanja i priče ovog su se puta našle manekenke Toni Garrn te Natasha Poly, koje su u odvažnim modnim kombinacijama prošetale crvenim tepihom.

Garrn je na filmski festival došla zbog premijere filma “Horizon: An American Saga”. Manekenka je pozirala u providnoj lepršavoj haljini koja se pružala do poda. Haljina je imala prorez pa je jedna noga bila gola, a uz nju je iskombinirala sandale na petu. S obzirom na to da je haljina bila smeđe nijanse te je torbica također bila smeđa, Garrn se odlučila za prirodni make-up izgled i raspuštenu kosu.

Poly se također pojavila u hrabrom izdanju, a njen je modni odabir čak naišao na neodobravanje određenog broja obožavatelja na društvenim mrežama. Manekenka je pozirala u prozirnoj haljini brenda Mugler, specifičnog dizajna. Modnu je kombinaciju odlučila upotpuniti crnim štiklama te glamuroznim nakitom. Kosu je Poly stilizirala u zalizani niski rep, a sve je upotpunio glam make-up.

Ipak, obožavatelji nisu oduševljeni modnom kombinacijom.

“Šta je ovo? Oprosti, ali ovo je užasno”, “Zašto ljudi nose sve manje odjeće? Možemo ti vidjeti intimne dijelove tijela”, “Očekivala sam više elegancije”, neki su od komentara ispod Polyne objave na Instagramu.

Inače, Poly se na filmskom festivalu pojavila zbog premijere filma “Emilia Perez”, a u javnosti je poznata od kada se 2011. udala za Petera Bakkera jer je njezina ceremonija vjenčanja zasjenila dotadašnja vjenčanja slavnih. Raskošnu je ceremoniju iz Saint Tropeza ekskluzivno popratio modni časopis Vogue, a u svojoj je karijeri surađivala je s Louisom Vuittonom, Alexanderom McQueenom i Chanelom.

Related Posts