Eksplicitne scene otkrivaju prirodu Selene Gomez: Ne znam jesam li seksi. To definitivno nisam ja


U svom novom filmu Selena Gomez ima seksualno nabijen telefonski razgovor s ljubavnikom – ali činjenica da scena funkcionira zahvaljuje scenariju.

“Ne znam jesam li seksi”, rekla je 31-godišnjakinja u nedjelju u Cannesu. “To je scenarij. To definitivno nisam ja. Bio je to stvarno vrlo snažan trenutak u filmu i vrlo poetičan.”

U sceni na telefonu, Gomez na španskom kaže da je vulva boli kada pomisli na svog ljubavnika.

Muzičarka i glumica dio je takmičarskog filma “Emilia Pérez” Jacquesa Audiarda koji je u subotu premijerno prikazan na filmskom festivalu. Film, u kojem također glume Karla Sofía Gascón i Zoe Saldana, govori o meksičkom šefu kartela po imenu Manitas koji potajno promijeni spol u ženski. Advokatica Rita (Saldana) organizira cijelu stvar u najvećoj tajnosti. Film je kriminalistički triler, drama i mjuzikl u isto vrijeme.

Publika je film vrlo dobro prihvatila. Nakon premijere prolomio se dugotrajan pljesak, ekipa filma bila je vidno dirnuta, a neki i u suzama. Na crvenom tepihu Gomez je privlačila pažnju u elegantnoj crno-bijeloj haljini s dijamantnom ogrlicom. Gomez glumi Manitasovu ženu Jessi, koja nema pojma o promjeni spola te je s djecom odvedena u Švicarsku nakon namještene smrti njenog muža.

Related Posts