Vojvotkinja Meghan: Zašto sam se udala za Harryja?


Meghanini protivnici uvjereni su da njezina ljubav prema princu Harryju nije stvarna, već proračunata. Ovo sada bivša glumica kaže o njemu.

Tokom trodnevnog putovanja u Nigeriju vojvotkinja Meghan (42) i princ Harry (39) pokazali su otvorenu stranu. Bivša glumica iz serije “Suits” čak je tokom gostovanja emotivno izjavila da će joj nedostajati dvoje djece. Na sličan je način privatno javno progovorila i o svom suprugu.

Tokom svog putovanja supružnici Sussex posjetili su, između ostalog, i “Lightway Academy”, školu u Nigeriji. Princ je pokušao potaknuti domaću djecu da se pozabave psihičkim problemima i pomognu jedni drugima.

„Ako vidiš da ti se dečko ili cura ne smiješi na satu, što ćeš učiniti?“, želio je motivirati svoje mlade slušatelje na zajednički rad. “Hoćeš li provjeriti? Hoćeš li pitati jesu li dobro? Jer u redu je ako se ne osjećaš dobro. Nema srama u tome.”

Njegova socijalna posvećenost bila je posebno dobro prihvaćena od strane njegove supruge. Dok su Britancu aplaudirali, ona ga je zaljubljeno gledala sa širokim osmehom. “Da li sada shvatate zašto sam se udala za njega?” upitala je prisutne. “Tako je pametan. I tako inspirativan jer govori istinu.”

Njih dvoje su u braku od 2018. i zajedno imaju dvoje djece. Svoju ljubav ne kriju. Iako je to zapravo netipično za kraljevske porodice, ljubav jedno prema drugom pokazuju u javnim prilikama, držeći se za ruke ili ljubeći se. Intimne uvide u njihov zajednički život doznali su, između ostalog, u njihovom Netflixovom dokumentarcu “Harry & Meghan”.

Related Posts