Taylor Swift izdala ograničeno izdanje albuma ‘Tortured Poets’ s prvim nacrtom glasovnih zapisa


Pop-zvijezda je u četvrtak (16. maja) predstavila tri ograničene verzije svog novog albuma, koji sadrži tri prve nacrte glasovnih zapisa The Black Dog, Cassandra i Who's Afraid of Little Old Me? Gotove verzije pjesama već se pojavljuju u antologijskoj verziji od 31 pjesme Tortured Poets , ali nove audiobilješke pokazuju slušaocima kako su zvučale na sredini njenog procesa pisanja.

Digitalne kopije su dostupne po cijeni od 5,99 dolara na web stranici pjevača “Fortnight” . Rasprodaja se završava u petak uvečer (17. maja).

Pad dolazi usred treće sedmice grupe Tortured Poets na broju 1 na Billboard 200, gdje je demonstrirao najveću sedmicu striminga ikada zabilježenu od kada je grafikon prvi put počeo da se mjeri po jedinicama u decembru 2014. nakon svog debija. Album je oborio i nekoliko drugih rekorda otkako je pao 19. aprila, uključujući i njenu prethodnu referentnu vrijednost za jednosedmičnu prodaju vinila.

Prošle sedmice, Swift je nastavila svoju globalnu turneju Eras, odsviravši svoj prvi set koncerata otkako je izdala Tortured Poets u Parizu. Dok je bila tamo, debitovala je sa nekoliko novih numera sa albuma — uključujući Down Bad, I Can Do It With a Broken Heart i So High School — koje će nastaviti da izvodi na svakoj od preostalih stanica na putu, uključujući emisije ovog vikenda u Stockholmu.

Novi set Tortured Poets zaslužio je pohvale mnogih Swiftiesa, kao i pjevalicinog dečka Travisa Kelcea.

Related Posts