Princeza Kate bi se prvi put trebala pojaviti u javnosti 15. juna. Ali ako se ne pojavi…


Princeza  Kate  trenutno je još uvijek u fazi mirovanja.

Četrdesetdvogodišnjakinja bi trebala izbjegavati stres, odmarati se i polako vraćati snagu. Jer, kako je poznato već nekoliko sedmica, supruzi princa Williama dijagnosticiran je rak.

Kate je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji, koja se koristi kada je tumor uklonjen tokom operacije i želite spriječiti da se vrati. 

I dok se njen svekar, kralj Charles, nakon raka mogao vratiti svojim dužnostima i već posjećuje vrtne zabave, Kate se još uvijek nije ponovno pojavila u javnosti. Ali to bi se uskoro trebalo promijeniti!

Stručnjak za plemstvo Christopher Anderson rekao je za US Weekly da će se Kate vjerovatno ponovo pojaviti 15. juna na rođendanskoj paradi, jer izabrati ovo kao svoj prvi nastup bilo bi dobro iz nekoliko razloga.

Anderson: “Mogla bi se pojaviti na balkonu, to joj ne bi bilo preveliko opterećenje. Osim toga, dobro je zaštićena od pitanja na balkonu i može se sama poduprijeti ako je potrebno”.

Međutim, ako se ne pojavi, to bi moglo značiti da je njena bolest teža od očekivanog. Tada bi sigurno opet počela nagađanja…

Related Posts