MAGAZIN

BOSANKA JE SVE OČARALA: Nije prošla u “Zvezdama Granda”, ali je zato briljirala u “Nikad nije kasno”


Sabina Kasumović, poznata pjevačica koja se prije nekoliko godina takmičila u “Zvezdama Granda”, ponovno je očarala publiku svojim izvođenjem u emisiji “Nikad nije kasno”. Iako je već bila prisutna na Grandovoj sceni, Sabina tvrdi da se sada pokazala u najboljem svjetlu.

Sabina je izrazila svoje oduševljenje zbog ponovnog nastupa na Grandovoj sceni, ističući da je to za nju poseban trenutak u karijeri. Sretna je što je imala priliku pokazati svoj napredak u emisiji “Nikad nije kasno”.

Iako se pjevanjem bavi od djetinjstva, Sabina nije uspjela ostvariti zapaženu karijeru jer je godinama usklađivala muzičku karijeru s poslom medicinske sestre te se kasnije posvetila porodici i odgoju dviju kćerki, što je rezultiralo dugom pauzom.

– Pjevanjem se bavim od malih nogu, to je negdje krenulo ozbiljnije od srednje škole, od mog prvog demo snimka. Bila sam na jednoj audiciji, prošla sam i postala sam tada solista Radio Televizije Sarajevo – Izjavila je Sabina, a zatim dodala da su česte pauze u karijeri bile rezultat obaveza prema porodici i drugim poslovima.

Uzbuđena zbog novog početka na Grandovoj sceni, Sabina je otkrila da se prije nekoliko godina takmičila u “Zvezdama Granda”, ali tada nije mogla pokazati svoj puni potencijal zbog drugih obaveza.

– Ono što sam pokazala u Zvezdama Granda nisam pokazala ni blizu kao ovdje sada i kao što će, nadam se, biti. Znam koliko mogu – zaključila je pjevačica.

The post BOSANKA JE SVE OČARALA: Nije prošla u “Zvezdama Granda”, ali je zato briljirala u “Nikad nije kasno” appeared first on Crna Kutija.

Koja je tvoja reakcija?

Povezani Članci