Adele se rasplakala na koncertu nakon što je ugledala bolesnu pjevačicu u publici


Adele se rasplakala nakon što je ugledala legendarnu Celine Dion tokom svog nastupa u Las Vegasu. Dok je izvodila pjesmu When We Were Young, Adele je prišla Celine te je zagrlila, a u tom trenutku nije mogla suzdržati suze. Emotivni trenutak zabilježio je obožavatelj iz publike, koji ga je kasnije objavio na X-u.

Celine Dion, koja je sjedila u društvu sinova, 14-godišnjih blizanaca Nelsona i Eddyja, primila je rukama Adelino lice i poljubila joj ruku. Ni ona nije ostala ravnodušna na Adeline suze. Nakon toga je Adele pozdravila obožavatelje koji su stajali u blizini te se vratila na pozornicu pokušavajući obrisati suze.

Prije nekoliko godina dogodila se obratna situacija. Adele je tada došla podržati Celine na istoj pozornici u Las Vegasu. Dion je tada, nakon što je upoznala Adele, napisala na društvenoj mreži: “Oduševljena sam što je Adele došla na jedan od mojih nastupa… Toliko je volim.”

Adele je također na Instagramu komentirala nastup Dion: “Kraljica Celine. Kakav show, apsolutni vrhunac mog života, hvala vam puno na pažnji prema vašoj publici i ludom humoru.”

Podsjećanja radi, nakon održanih 10 koncerata u Münchenu, Adele se vratila u Las Vegas završiti koncerte do kraje godine, koji su tamo dogovoreni. Rekla je da se ne planira nastaviti baviti muzikom nakon toga. “Uopće nemam nikakvih planova u vezi nove muzike”, rekla je Adele u intervjuu za njemački ZDF te dodala: “Želim veliku pauzu nakon svega ovoga i mislim da želim raditi druge kreativne stvari neko vrijeme.”

Adele je tada progovorila i o svom iskustvu sa slavom, priznavši da joj nedostaje anonimni život prije nego što je postala slavna. “Ne volim biti slavna. Volim stvarati muziku i volim to što je ljudi prihvaćaju, ali slavu ne volim. Nedostaje mi život prije slave” rekla je.

Related Posts