Je li Kanye West plasirao priče o razvodu: Želi sklonili fokus s teške tužbe koju je protiv njega podigla bivša asistentica


Nedavno su se proširile glasine da se reper Kanye West i njegova supruga Bianca Censori razvode. Navodno su glasine o razvodu proširili oni sami kako bi sklonili fokus s teške tužbe koju je protiv njega podigla njegova bivša asistentica Lauren Pisciotta. Ona ga je optužila za drogiranje i silovanje koje je počinio uz Seana Diddyja Combsa, koji se trenutno nalazi u pritvoru zbog reketirenja, trgovine ljudima i drugih kriminalnih djela.

“Kanye je zabrinut da će ga nova tužba spustiti na Diddyjevu razinu i razgovarao je sa svojim pravnim predstavnicima. Obraća pažnju na to što se događa s Diddyjem i neki vjeruju da je ovo reklamni trik kako bi zasjenio detalje teške tužbe”, rekao je izvor za Daily Mail.

Lauren je Westa tužila još u junu zbog seksualnog uznemiravanja i uhođenja u vrijeme kad je radila za njega, od 2021. do 2022. godine. Reper je negirao optužbe te je optužio za “ucjenu i iznuđivanje”. Pisciotta je pak ovih dana podnijela izmijenjenu tužbu u kojoj je detaljno opisala reperovu navodnu seksualnu opsjednutost. U istoj je optužbi rekla i kako je Kanye svojoj supruzi slao poruke da želi spavati s njenom majkom.

Bivša asistentica je rekla i kako je Kanye svoj ured pretvorio u “seksualno igralište”, a navela je i da je veliku ulogu u svemu imala Bianca. Nju je nazvala “koordinatoricom orgija” te istaknula kako je svojevoljno sudjelovala u reperovim “uvrnutim seksualnim fantazijama”.

Lauren tvrdi kako ju je West jednom prilikom zgrabio za vrat ispred Biance, koja je bila u potpunosti ravnodušna oko toga.

Pisciotta je u tužbi navela da je reper svoje urede koristio kao seksualna igrališta, a sve kako bi se osjećao “moćno i sigurno”.

Kaže i kako su reperu često postavljali improvizirane spavaće sobe u privatnim prostorijama ili ormarima. Također, navodno je organizirao “seks zabave” u luksuznim hotelima te je htio da na istima sudjeluje Lauren. Tvrdi i kako je Bianca ranije učestvovala na tim zabavama te da je njima i upravljala.

.



Related Posts

1 of 205