Selfie bez majice: David Beckham pokazao kako zaista izgleda život na selu


Niko nije mogao ni sanjati da će najnovija objava 49-godišnjeg Davida Beckhama unijeti takvu pomutnju, posebno jer prva fotografija u nizu pokazuje proslavljenog bivšeg nogometaša s kokicama u vrtu porodične kuće u Cotswoldsu.

No, listanjem dalje dolazi se do selfija koji je u kratkom roku raspametio sve Beckhamove obožavateljice, budući da na njemu nekada jedan od najpopularnijih nogometaša svijeta pozira bez majice, otkrivajući savršeno isklesane trbušnjake, ali i brojne tetovaže.

Na glavi ima tek kapu, jer… znamo dobro, kapa glavu čuva!

David Beckham nikada nije krio koliko mu godi život na njihovom seoskom imanju u Cotswoldsu, vrijednom 6 miliona funti, gdje, osim nekoliko pasa, imaju kokoši, ali i pčele.

Iako većinu vremena provodi na raznim lokacijama diljem svijeta, Beckham se uvijek rado vraća u Cotswolds, a već je pokazao da je naučio sve o suživotu s pčelama, ali i pravljenju meda u kojoj porodica može uživati.

Inače, protekli mjesec bio je itekako naporan za cijelu porodicu Beckham. Glavna žena u kući, 50-godišnja Victoria, svijetu je predstavila svoju najnoviju kolekciju, ali i novi parfem, 22-godišnji Romeo debitirao je na modnoj pisti u Parizu, dok je najstariji Brooklyn lansirao umak sa svojim potpisom.

Related Posts