‘Razmijenio sam dres sa Džekom, a on mi kaže: Ma bolan, to se puca po sredini’


Franjo Ivanović rođen je 1. oktobra 2003. godine. U nedjelju je zabio prvi gol za Royale Union Saint-Gilloise čime je sam sebi podario lijep poklon za rođendan.

“Odličan je to poklon. Imao sam dobar start u belgijsku ligu, sretan sam zbog toga. Izvrsno smo odigrali i napokon sam zabio prvi pogodak za novi klub – kazao nam je raspoloženi Franjo u intervjuu za SN, nakon što su svladali Kortrijk 3:0, a uoči dolaska Bodo/Glimta u Europskoj ligi.

Šta ste si zaželjeli za rođendan?

“Ništa specijalno. Skoro svake godine dobijem neki neočekivano dobar dar, često me netko ugodno iznenadi. Istodobno, moram reći, jako sam loš u davanju poklona pa ne bih ni smio govoriti da imam neku želju. Najljepši poklon koji sam dobio bio je potpisani dres Luke Dončića. Donio mi ga je bratić za 18. rođendan. Ha, za 18. je moralo biti nešto što će me oduševiti, a 21. nije bio tako poseban – sa smiješkom je komentirao Franjo.

Razveselila ga je i – policija. Nađene su mu ukradene torbe.

“Neko mi je u garaži razbio staklo na automobilu protekle subote i ukrao dvije torbe koja sam imao u njemu. Nisam ih izvadio još iz Rijeke, budući da boravim u hotelu i tek tražim stan. I nevjerojatno, u ponedjeljak su me zvali da sam imao sreću u nesreći, da su nađene ostavljene u garaži. Nije mi jasno što se dogodilo, jesu li se lopovi uplašili alarma ili kamera?

Čuli smo da su vam dali podršku i neki drugi igrači Fenerbahçea. Šta su vam kazali?

“Razmijenio sam dres s Edinom Džekom, rekao mi je – ma bolan, to se puca po sredini. Šalili smo se malo na račun mojeg neiskorištenog jedanaesterca. Dušan Tadić mi je čestitao, rekao da sam dobro odigrao i da tako nastavim. Naravno da mi je velika čast što takvi igrači pozitivno pričaju o meni i hvale me.

Related Posts

1 of 188