Poznata glumica iz komšiluka čija je priča potresla regiju, promijenila imidž


Talentirana i uspješna umjetnica prije tri godine privukla je pozornost cijele regije svojim hrabrim činom i svojom šokantnom ispovijesti o seksualnom zlostavljanju koje je doživjela kao dijete od vlasnika poznate škole glume koju je pohađala a koja je motivirala nastajanje svojevrsnog regionalnog pandana #MeToo pokretu.

Jesen je novi početak, a Milena Radulović je to i dokazala promjenom kojom je potpuno osvježila svoj izgled. Kosu je ofarbala u crno, a kako izgleda moglo se vidjeti na beogradskom koncertu Konstrakte i Zemlje gruva.

Koji mjesec ranije furala je narandžastu kosu. Nije poznato je li ova promjena uslijedila zbog nek nove uloge ili osobne želje. U posljednje vrijeme često je eksperimentirala bojom i dužinom kose.

Kako joj je prethodnih mjeseci najveća podrška, partner Ognjen Janković, vjerujemo da se njemu Milenina transformacija u crnku najviše i svidjela. Već godinu dana u ljubavnoj vezi sa frontmenom grupe Beogradski sindikat, s kojim se prvi put u javnosti pojavila u januaru ove godine na suđenju Miki Aleksiću.

Glumica je ranije pričala na temu svog izgleda. Rekla je da si sama kuha, jogu vježbam tri do pet puta sedmično, a njezin savjet svima je – uravnotežen život. Inače je provela nekoliko godina u Rusiji, gdje i dalje ponekad živi ovisno o potrebama posla.

Related Posts