Luka Menalo našao novi klub: Vratio se tamo gdje mu je najljepše


Luka Menalo uskoro bi trebao postati novi igrač Rijeke. Prema pouzdanim izvorima portala Index, Menalo će na Kvarner doći kao slobodan igrač nakon što raskine ugovor s Dinamom, koji traje do ljeta 2026. godine.

Iako posao još nije zaključen, svi pokazatelji sugeriraju da će se lijevo krilo s 15 nastupa za reprezentaciju BiH uskoro staviti na raspolaganje treneru Radomiru Đaloviću.

Menalo nije novost na Rujevici. U sezoni 2020./21. već je nosio dres Rijeke kao posuđeni igrač Dinama. Tokom te sezone, pod vodstvom trenera Igora Bišćana i Simona Rožmana, Menalo je odigrao 36 utakmica, postigao 10 golova i upisao sedam asistencija. Njegov nastup u Europskoj ligi, gdje je igrao protiv velikana poput Napolija, Real Sociedada i AZ Alkmaara, ostao je upamćen. Posebno se istaknuo u zadnjem kolu protiv AZ Alkmaara, gdje je postigao gol u jedinoj pobjedi Rijeke u skupini (2:1 na Rujevici).

Nedavno je Menalo raskinuo posudbu sa slovenskim prvakom Celjem i vratio se u Dinamo. Posudba je trebala trajati do januara, ali je prekinuta nakon sukoba s trenerom Celja, Albertom Rierom.

Related Posts

1 of 168