Novo dramatično obraćanja Vučića: Ja sam bolestan i lud. Željeli su da me otjeraju preko Drine…


Aleksandar Vučić imao je još jedno “historijsko” obraćanje, ovaj put putem Facebooka kako bi “odgovorio političarima”.

“Država me izdržava, a moj je posao da za nju dam sve od sebe. Niko ne zna kako će rudnik izgledati i nema kopanja niti rudnika još dvije godine.

Zašto sada hajka oko litijuma? Jer je potrebna moja smena”, poručio je predsjednik Srbije, “odgovarajući” svojim protivnicima.

Prema Vučićevim riječima, govorilo se da treba struka da se pita, a kada je napravljen najbolji zdravstveni tim, rečeno je da to nisu najbolji ljekari, prenosi Danas.

“Najbolji su Topalko, Seka Aleksić, Ceca Bojković… Ja sam bolestan i lud, a oni su altruisti. Jel‘ stvarno vjerujete da Loznicu vole oni koji su joj ugasili svaku fabriku, više od mene i nas koji smo donijeli odluku, ne povećavajući javni dug, da izgradimo autoput i veleljepni stadion u Loznici.

Ne vjerujem da je moguće da vjerujete da ja kao predsjednik koji ima još dvije i po godine mandata samo, da želim da otrujem svoje ljude na kraju svog mandata”, kazao je Vučić.

Prema njegovim rečima, uvek će biti na strani naroda.

“Važna poruka svima koji su se uplašili kako će da me otjeraju preko Drine: Meni je Srbija sve, živim za Srbiju, sve ove godine sam živio za rješavanje svakog problema u Srbiji.

Borio se za svaku pobjedu u sportu, kulturi, ekonomiji i politici. Najponosniji sam predsjednik na svetu. Neće biti rušenja na ulicama. U Srbiji će se vlast mijenjati na izborima.

Ja da bježim ne pada mi na pamet. Nikada neću napustiti Srbiju”, naveo je Vučić.

Dodaje da je “bio kriv i za Srebrenicu i ponašanje u Ujedinjenim narodima, kao i za Kosovo”.

“Za jedne ratni huškač i izdajnik za iste te istog sekunda kada bi im to odgovaralo”, naveo je on.

Related Posts

1 of 164