Andre Agassi izazvao burne reakcije nevjerojatnom slikom Steffi Graf


Andre Agassi izazvao je reakciju okorjelih ljubitelja tenisa kada je podijelio nevjerovatnu fotografiju svoje supruge Steffi Graf na društvenim mrežama.

Dvostruki pobjednik US Opena, koja se 2001. oženio sa svojom kolegicom, teniskom superzvijezdom Steffi, objavio je prikladnu fotografiju Steffi kako drži svoju zlatnu medalju kada je predstavljala Zapadnu Njemačku na Olimpijskim igrama u Seulu 1988. godine.

Na fotografiji Steffina plava kosa padala joj je niz ramena dok je držala medalju u sportskoj jakni sa zastavom Zapadne Njemačke na prednjoj strani, prenosi Hello.

Amerilakac Andre (54) naslovio je fotografiju Steffi (559 jednostavnim emotikonom u obliku srca, bez sumnje simbolom njegovog obožavanja i ponosa na svoju suprugu.

Obožavatelji su preplavili dio s komentarima hvaleći Andrea jer je uvijek bio Steffin najveći fan, kao i dijeleći svoja sjećanja na Igre koje su se održale prije više od 30 godina.

“Golden Slam Greatest!” rekao je jedan obožavatelj.

Drugi je napisao:

“Drago mi je što je uvijek hvališ! GOAT (Najveća svih vremena).”

Treći je dodao:

“Moj prvi teniski idol. Niko u usporedbi sa Steffi,” dok je četvrti komentirao:

“Molim te, nikad se ne prestani zaljubljivati ​​u nju!”

Kao što su obožavatelji spomenuli, Steffi ima mnogo impresivnih uspjeha uz svoje ime. Bivša prva teniserka svijeta osvojila je 22 velika naslova u pojedinačnoj konkurenciji tokom profesionalne karijere.

Neka od njezinih trofeja uključuju osvajanje Wimbledona sedam puta, French Opena šest puta i US Opena pet puta.

Andre također iza sebe ima neke velike pobjede. Bivši svjetski broj jedan ima osam grand slam naslova, a osvojio je i zlatnu medalju na Olimpijskim igrama 1996. u Atlanti.

Par je počeo izlaziti nedugo nakon US Opena 1999., a tri godine kasnije vjenčali su se na privatnoj ceremoniji u Las Vegasu uz prisustvo samo njihovih majki.

Imaju dvoje djece, sina Jadena rođenog 2001. i kćerku Jaz Elle rođenu 2003. Porodica živi u Las Vegasu.

Related Posts