Nevjerovatni prizori: Kolona na granici Hrvatske i Srbije duga 11 kilometara, čeka se i na prijelazima sa BiH


Na autoputu A3 Bregana-Lipovac kolona osobnih i teretnih vozila pred Graničnim prijelazom Bajakovo u smjeru Srbije je oko 11 kilometara, izvijestio je večeras kasno Hrvatski autoklub (HAK). Duža su čekanja na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Crnom Gorom na izlazu iz Hrvatske.

U nedjelju od podneva do 23 sata zabranjen je saobraćaj za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona na cestama u Istri i priobalju, osim na autocestama i državnoj cesti DC1.

Na autocesti A1 pojačan je promet u smjeru mora, između Lučkog i Bosiljeva vozi se usporeno u kolonama u pokretu uz povremene zastoje, izvijestio je u subotu Hrvatski autoklub (HAK). Na autocesti A3 Bregana-Lipovac povećana je gustoća prometa između čvora Zagreb zapad i čvora Lučko u smjeru Lipovca.

Kolona između čvora Jakuševec i naplatne postaje Lučko u smjeru mora duga je oko 8 kilometara. Zbog prometne nesreće između čvora Lučko i čvora Buzin u smjeru Lipovca, vozi se usporeno. Isto tako, zbog prometne nesreće između čvora Slavonski Brod istok i čvora Sredanci u smjeru Lipovca, vozi se jednim prometnim trakom, a kolona je duga oko 4 kilometra, izvijestio je HAK u 8 sati.

Related Posts

1 of 164