Igrao za Dinamo i Hajduk, a danas radi kao autoprijevoznik: Vozimo otpadne gume


Danijel Hrman (49), nekad streloviti lijevi bek koji čak ima i četiri nastupa za A reprezentaciju Hrvatske, igrao je za Dinamo i Hajduk.

Kod izbornika Mirka Jozića 2001. godine nastupio je u dvije prijateljske utakmice s Južnom Korejom te 2002. sa Slovenijom, a kod Otta Barića 2003. godine protiv Makedonije u Šibeniku.

Hrman danas živi u Trnovcu, predgrađu Varaždina, ‘dijeli nas samo aerodrom’, kaže Danijel, koji se zbog posla, ali i zbog angažmana oko dvije kćeri udaljio od nogometa.

“Moja starija kćer, 18-godišnja Stefani, živi u Francuskoj, u Lyonu, plesačica je latinoameričkih plesova u akademiji čuvenoga plesača Frederica Mosse. U Hrvatskoj je plesala za Nicolasa Quesnoita, te su Francuzi došli ovdje po nju i pozvali je na probu, na kojoj je zadovoljila. Stefani sada trenira u tamošnjem klubu, ima plesnoga partnera Francuza, Brahima Lambarkija, koji će – plasiraju li se na svjetsko prvenstvo u latinoameričkim plesovima – nastupati pod hrvatskom zastavom. Uvjet je da budu među dva prvoplasirana para na državnom prvenstvu u Hrvatskoj u veljači 2024. godine. Oni plešu samo latinoameričke plesove: sambu, rumbu, cha cha cha, jive i passo doble – priča ponosni otac Hrman, pa nastavlja:

“Mlađu kćer, 10-godišnju Magdalenu, vozim svaki dan na rukometne treninge. Ona igra lijevo krilo u Koki, a desno krilo je Sofija Petričević, kćer također bivšega nogometaša Varteksa Frane. Obje su brze kao na motoru, divota ih je gledati.

Kako vaš autoprijevoznički biznis?

“U tome sam već konstanta, posao je odavno uhodan. Imam četiri kamiona, prevozimo automobilske otpadne gume, najviše od vulkanizera iz Zagreba, do Trnovca gdje se nalazi velika reciklaža. I ja katkad vozim, kada su mi dečki, moji zaposlenici, na godišnjem odmoru. Taj posao naslijedio sam od oca nakon što je pretrpio moždani udar.

Related Posts

1 of 164