Skupština i Vlada KS čestitali reprezentaciji Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci srebro


Čelnici i članovi Skupštine i Vlade Kantona Sarajevo uputili su četitku reprezentaciji Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci, koja je večeras na Paraolimpijskim igrama u Parizu osvojila srebrenu medalju.

– S velikim ponosom i oduševljenjem čestitamo našim sportistima za osvojenu srebrenu medalju na Paraolimpijadi u Parizu. Vaš uspjeh u sjedećoj odbojci ne samo da je dodatak nizu vaših prethodnih izvanrednih postignuća, već je i svijetli primjer i inspiracija za mlade ljude širom naše zemlje.

Vaša predanost, upornost i iznimni talent ne samo da nas ispunjavaju ponosom, već služe kao snažan primjer da se uz trud i odlučnost mogu postići najveći ciljevi. Vaša sposobnost da prevladate izazove i postignete vrhunske rezultate daje mladim sportistima i svima nama lekciju o hrabrosti i ustrajnosti.

Hvala vam što ste svojim uspjesima donijeli radost cijeloj Bosni i Hercegovini i što ste nas svojim primjerom nadahnuli. Vaše srebro zlatnog sjaja je više od medalje – ona je simbol nade i mogućnosti za sve nas – navodi se u četitki.

Related Posts