Cijeli svijet je poludio za Dyson Airwrap fenovima. Znate li da postoje i jeftinije, a dobre verzije


Ako postoji jedan beauty alat koji je posljednjih godina osvojio svijet ljepote, onda je to nesumnjivo Dyson Airwrap. Ovaj viralni uređaj za kosu doslovno je “srušio internet” svojom sposobnošću da osuši i stilizira kosu brže nego što možete dogovoriti termin kod frizera.

No, iako bismo svi voljeli imati Dyson Airwrap u svojoj kolekciji, s cijenom od 549 eura, teško je uvijek opravdati ovu investiciju – čak i kada se pojavi prilika za kupovinu uz popust ili kada su u pitanju obnovljeni modeli. Srećom, na tržištu postoje povoljnije alternative koje pružaju slične rezultate bez da isprazne vaš novčanik.

Šta čini Dyson Airwrap toliko posebnim? Dyson Airwrap nije samo još fen za kosu. Njegova jedinstvena tehnologija koristi moćni motor koji kreira efekt „Coanda“ – aerodinamički fenomen koji omogućava uvijanje, ravnanje i sušenje kose bez oštećivanja visokim temperaturama. Rezultat? Savršeno stilizirana, glatka i sjajna kosa u samo nekoliko minuta. Ova tehnologija je promijenila način na koji mnoge žene doživljavaju svakodnevnu njegu kose.

Ali, postoji li alternativa koja nudi slične rezultate po nižoj cijeni?

Ovaj alat kombinira sušenje i stiliziranje u jednom potezu, pružajući volumen i sjaj u rekordnom vremenu. Iako ne koristi zrak na način na koji to čini Dyson, njegov dizajn omogućuje postizanje sličnog izgleda uz puno manji trošak.

Ova četka za vrući zrak dolazi s više nastavaka, omogućavajući vam kreiranje različitih stilova, od glatke i ravne kose do voluminoznih kovrdža. Mlaznica za sušenje uklanja vlagu, termalna četka daje volumen kosi, a konusni valjak stvara glatke valove. Lopatasta četka za sušenje kose čini kosu glatkom, a ionski sistem također sprečava kuštranje i daje frizuri blistav sjaj. Njegova pristupačna cijena i svestranost čine ga odličnim izborom za one koji žele uštedjeti.

Iako Shark FlexStyle nije toliko rasprostranjen kao neki drugi brendovi, možete ga pronaći u specijaliziranim trgovinama za njegu kose i na online platformama. Ovaj uređaj nudi funkcionalnosti slične Dysonu, ali po znatno nižoj cijeni.

Remington je poznat po kvalitetnim alatima za kosu, a ovaj model nije iznimka. Uz različite dodatke, ovaj uređaj nudi mogućnost stiliziranja kose prema vašim željama, a njegova cijena čini ga privlačnim izborom za one koji žele Dyson iskustvo po povoljnijoj cijeni.

Related Posts