Naomi Campbell i Anna Wintour napravile skandal na pozornici


Legendarna manekenka Naomi Campbell dobila je nagradu modne ikone na 17. “Harlem‘s Fashion Row Fashion Show & Style Awards”. Na pozornici ju je čekala urednica Voguea Anna Wintour, koja joj je trebala dodijeliti nagradu, ali to se naposljetku nije dogodilo.

Anna je rekla kako danas daje nagradu nekom tko “često kasni” na događaje. Naomi je kasnila i na dodjelu nagrade, a Wintour je napustila pozornicu. Umjesto nje je nagradu manekenki predala Samira Nasr, urednica Harper‘s Bazaara. Kako prenosi TMZ, Anna je događaj napustila ranije kako bi stigla prisustvovati US Openu.

Nakon što je Naomi prihvatila nagradu, održala je i govor u kojem je odgovorila na izjavu slavne urednice. “Da, Naomi uvijek kasni. Ali vjerujem u sudbinu, i želim zahvaliti sudbini jer sam ovdje jer je tako važno da sam na ovom mjestu danas. Čast mi je biti u Harlemu, mjestu na koje sam dolazila kada sam imala 17 godina… Sve se događa s razlogom. Nije bio moj izbor imati drugu ženu. Radije bih imala ovo”, rekla je ona pa pokazala na Samiru.

Snimke trenutka proširile su se društvenim mrežama, a na nekima se mogu čuti uzdasi publike koja je bila šokirana.

Nakon neugodnog trenutka koji se internetom proširio brzinom munje saznalo se da Naomi nije namjerno kasnila na događaj. Kako prenose neki strani mediji, pojavile su se nejasnoće u rasporedu te se manekenka pojavila na događaju onda kad su joj producenti rekli da dođe. Anna je pak svoj govor pomaknula na raniji termin jer je morala ići na US Open. Unatoč podbadanjima na pozornici, jedna su drugoj udijelile i komplimente.

“Naomi je iskreno jedna od najneustrašivijih osoba koje poznajem, kvaliteta koja je bila vidljiva na samom, samom početku njezine karijere kada je počela govoriti istinu o nejednakosti i nepravdi. I to u vrijeme kada to nije bilo tako uobičajeno. Naomina hrabrost donijela je koristi cijeloj modnoj industriji. Njezina je iskrenost ono što je čini tako nevjerojatnom, muzom i inspiracijom za dizajnere”, ispričala je Wintour.

Related Posts

1 of 165