Generalni BH sajam ZEPS 2024 predstavljen na Çerkezköy sajmu industrije u Istanbulu


Generalni BH sajam ZEPS 2024 predstavljen je na Çerkezköy sajmu industrije u Istanbulu. Uz ostale zvaničnike, sajam je otvorio ministar privrede Zeničko-dobojskog kantona Samir Šibonjić.

Ovaj prestižni događaj koji se održava od 4. do 6. septembra u regiji Çerkezköy u Istanbulu, okupio je više od 400 izlagača, što ga čini jednim od ključnih sajmova u regiji.

Turske kompanije imale su priliku detaljnije upoznati se sa Generalnim BH sajmom ZEPS 2024 i to na samostalnom štandu sajma.

Izraženo je veliko zadovoljstvo predstavljanjem ZEPS-a, a mnoge firme su osim ovogodišnjeg, već najavile svoje učešće iduće godine na Generalnom BH sajmu ZEPS 2025.

Također je organizacijski tim ZEPS-a, u čijem sastavu su, pored Šabonjića, bili i asistent menadžera sajma za Tursku Adnan Ibrišimović, kao i Elvir i Jelena Ajanović iz kompanije Tapas d.o.o., vlasnika licence sajma ZEPS, posjetio Privrednu komoru Çerkezköy, gdje su dočekani od predsjednika komor, Ahmeta Çetina.

Ova komora okuplja 7.000 članica i organizator je osmog izdanja sajma ÇEF 2024 Fuarı, čime se dodatno potvrđuje značaj ovog događaja u poslovnom svijetu Turske, saopćili su iz organizacije sajma ZEPS 2024.

Generalni BH sajam ZEPS 2024 bit će održan od 1. do 5. oktobra na Kamberovića polju u Zenici. Više informacija i prijavni obrasci za firme mogu se pronaći na www.zeps.ba

Related Posts