Objavljen teaser za trailer Alien: Earth


Alien: Earth, prva serija smještena u grozomorni univerzum Aliena, svjetlo dana trebala bi ugledati tokom prve polovice 2025. godine te biti ekskluzivno dostupna na streaming servisu Hulu.

Nadamo se da ste spremni za još jednu rundu druženja s neuništivim ksenomorfima jer nakon Alien: Romulusa u relativno bliskoj budućnosti ne gine nam ni Alien: Earth.

Naime, posrijedi je prva prequel serija smještena u univerzum Aliena, a na kojoj već neko vrijeme marljivo rade showrunner Noah Hawley (Fargo, Kosti) i neumorni Ridley Scott koji se još jednom zadovoljio ulogom izvršnog producenta.

Osim navedenih, u projekt su također uključeni i Sydney Chandler, Timothy Olyphant, Alex Lawther, Samuel Blenkin, Essie Davis, Adarsh Gourav i Kit Young, a koji će, pak, tumačiti glavne uloge.

Nažalost, što se tiče same radnje Alien: Eartha, o dotičnoj se još uvijek ne zna praktički ništa.

Tačnije, tek to da će serija biti vremenski smještena tridesetak godina prije Osmog putnika, odnosno da će se u njezinu središtu zateći mlada Wendy (Chandler), njezin sintetički mentor Kirsh (Olyphant) te nekolicina prekaljenih vojnika. Drugim riječima, još jedna eklektična skupina neočekivanih heroja, a koju će prisilno slijetanje misterioznog svemirskog broda na Zemlju prometnuti u prvu i zadnju liniju obrane premilog nam Plavoga planeta od Gigerovih nezaboravnih čudovišta.

Related Posts