Veliki ljubavni horoskop za septembar


Ljubavni horoskop će mnogim znakovima u septembru napraviti pravu pometnju u životu.

Horoskopskim znakovima se savjetuje da prate svoje srce, ali i da obrate pažnju na bivše partnere.

Pogledajte šta kaže ljubavni horoskop za septembar za svaki horoskopski znak.

Pazite kuda se krećete dok pratite svoje srce! Venera 24. septembra ulazi u Škorpiju kojom upravlja Mars, u vašu osmu kuću dubine i transformacije. Pošto je Mars takođe vaš vladar, osjetićete efekte Venere više od većine.

Pomračenje punog mjeseca 18. septembra u vašoj dvanaestoj kući tajni, moglo bi da donese sastanak sa nekim iz vaše prošlosti, a Neptunov uticaj bi mogao da tu situaciju učini zbunjujućom i čeznutljivom. Aspekt tajnovitosti upućuje na komplikovanu situaciju i potencijalan ljubavni trougao.

Potrebno je da razmislite jasno o tome šta želite i šta namjeravate i kuda će vas vaše akcije odvesti. Tokom posljednje nedjelje septembra Merkur pojačava vaše komunikacione sposobnosti, pa će vam biti lakše da razjasnite svoje želje i se nosite sa čudom situacijom u kojoj ste se našli.

Možete imati i uspješnu karijeru i zdrav način života i stabilnu vezu – ne morate se odricati nekog aspekta svog života, zarad nekog drugog, ali morate se potruditi da napravite ravnotežu.

Ako vaša veza trpi zbog vaših ambicija, ili je vaše zdravlje na udaru zbog napora da održite ravnotežu između posla i ljubavi, jednostavno morate prikočiti i napraviti prioritete.

A zatim napravite i raspored – potrebni su vam i trening i zdrava ishrana i kvalitetno vrijeme sa partnerom i dovoljno sna. I ravnoteža u svemu tome vam je potrebna da biste optimalno funkcionisali i dali sve od sebe na poslu. Drugim riječima, vaše emocionalno stanje i napor da brinete o partneru, ukazuje na potrebu da povedete računa o svom mentalnom i fizičkom zdravlju.

Prošlost i budućnost se povezuju kada vaša vladarka Venera uđe u vašu sedmu kuću partnerstva 24. septembra i donese vam mnoge prilike da se povežete sa onima do kojih vam je stalo. Početkom septembra retrogradni Saturn u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva navodi vas da ponovo razmislite o tome šta najviše cijenite.

Da li je istina da je neko koga smatrate samo prijateljem najbolji izbor za vezu? Ne osuđujte sebe, jer možda Neptun izaziva konfuziju – sačekajte da vam se glava razbistri, kako biste mogli da donosite promišljene odluke. Pomračenje punog Mjeseca 18. septembra i spajanje sa Neptunom, omogućava da u jesen uđete fokusirani na svijetle mogućnosti.

Šta radite kada se osjećate moćno i zaljubljeno u život? Sa kim to dijelite? Neka vam vaša osjećanja budu kompas – krećite se prema ljudima i iskustvima koja oplemenjuju vaš život.

Na vama je da date prioritet svojim odnosima, kreativnom istraživanju i sreći. Recite ne kada zahtjevi drugih ometaju vaše lično vrijeme – to možda neće biti prijatno, ali sa praksom ćete se osjećati sigurnije i ljudi će vas više poštovati. Sve što se događa i što vam donosi neugodnost, podsjeća vas koliko vrijedi vaš partnerski odnos i ko su vam pravi prijatelji.

Trenutno imate energiju da uspostavite sjajne veze! Mars u Blizancima vam puni baterije do 4. septembra, a dobrotvorac Jupiter vam čuva leđa tokom cijelog mjeseca u svemu što radite. Dok su Sunce i vaš vladar Merkur blisko usklađeni u vašoj petoj kući zabave tokom posljednje nedjelje septembra, možete se zbližiti sa nekim koga zaista želite bolje da upoznate. Venera u vašoj petoj kući romantike do 24. septembra, pruža vam više romantičnih izbora.

Pomračenje punog Mjeseca 18. semptembra dešava se u vašoj desetoj kući karijere. Možete se otvoriti nekome sa kim ste profesionalno povezani i pronaći pravu vezu, platonsku ili romantičnu. Mjesec u vašem znaku boravi 22. i 23. septembra, sugerišući da pozovete svoje simpatije.

Strpljenje, oprez i briga biće vam jednako od koristi u partnerskom odnosu, porodičnim odnosima i finansijama.

Njegujte sigurnost dajući prioritet onome od čega se osjećate dobro, u odnosu na ono što djeluje ispravno. Vjerujte svojoj intuiciji, prije svega. Planetarni aspekti savjetuju uređenje domaćeg okruženja, koje podržava vaše zdravlje i stabilnost.

Napravite raspored po feng šui principima, očistite i osvježite sobu u kojoj spavate, podesite osvjetljenje u prostoru koji dijelite sa drugima… Nije potrebno da kupujete nove stvari – mala podešavanja, pomjeranja i prilagođavanja onoga što već imate, biće dovoljna da se osjećate smirenije i jasnije razmišljate.

Kraj septembra obećava strastvene susrete – do 24. septembra Venerin kvadrat sa Marsom u vašoj prvoj kući sopstva, mogao bi da učini da se osjećate pod pritiskom da više izlazite i upoznajete se.

Ali kada Venera uđe u domen Škorpije tokom posljednje nedjelje u mjesecu, sve postaje harmoničnije. Prijatnije vrijeme i blaga jesenja atmosfera inspirišu vas na iskrenu razmjenu i susrete u kojima ćete istinski uživati. Mars u vašem znaku usmjerava vas ka dostignućima, ali fokus bi mogao da vam se pomjeri ka povezivanju sa nekim intrigantnim i misterioznim, krajem mjeseca.

Related Posts