Krunić do sutra u ponoć potpisuje za novi klub: Kao dječak sam sanjao da zaigram u tom dresu


Fudbalski klub Crvena zvezda sprema se da promoviše dva nova igrača, saznaju “Sportske.net”.

Nemanja Radonjić je dogovoren i vratiće se u Crvenu zvezdu nakon boravka u Marseilleu, Herthi, Torinu i Mallorci, te će ponovo djelovati po lijevom krilu kluba u kojem je igrao najbolji fudbal u karijeri.

Osim njega, na stadion “Rajko Mitić” trebalo bi da stigne i Rade Krunić, saznaju “Sportske.net”. Nije još sve potpuno zaključeno sa bh. fudbalerom koji napušta Fenerbahče, ali trebalo bi da bude do sutra u ponoć kada istekne rok za registraciju igrača za Ligu prvaka. Vezista je kontaktiran i od strane Al Wahde koja je bila spremna i i dalje je spremna da mu ponudi visoka primanja.

Rade Krunić će tako predstavljati zamjenu za In-beom Hwanga koji je napustio klub i potpisao za Feyenoord. Doskorašnji vezista Milana nikada nije krio svoju ljubav prema Crvenoj zvezdi, pa će tako postati još jedan od onih kojem će se ostvariti dječački san. U jednoj izjavi iz prošlosti je to i dočarao.

“Kad ste dječak rođen u našim krajevima i igrate fudbal, san vam je da jednom zaigrate ili za Crvenu zvezdu ili Partizan. Ja sam maštao o Zvezdi i vjerovao sam da ću igrati na Marakani”, kazao je Krunić.

Related Posts

1 of 164