Kćerka Brucea Willisa progovorila je o teškoj bolesti oca zbog koje se povukao iz javnosti: Sve je isto, ali…


Dvije godine su prošle otkako se Bruce Willis povukao iz javnosti nakon dijagnoze afazije i frontotemporalne demencije. Od tog trenutka, glumac se isključio iz javne sfere, ali njegova porodica podijeli pokoju informaciju o njegovom zdravstvenom stanju.

Kći Tallulah sad je otkrila za E! Online da se glumac osjeća i dalje isto, ali to je u njegovoj situaciji dobro.

“Naši posjeti njemu puni su ljubavi i emocija, vjerujem da to nadmašuje sve” rekla je i dodala:

“Znam da on zna koliko ga volim. Znam koliko on mene voli i znam da voli sve nas”.

Teško zdravstveno stanje glumca dodatno je spojilo porodicu i ojačalo ljubav između njih, istaknula je u razgovoru Tallulah.

Inače, u martu je Tallulah otkrila da joj je dijagnosticiran autizam.

Glumčeva porodica još je prošle godine objavila da se glumac povlači iz glumačke karijere nakon što mu je dijagnosticirana afazija, stanje koje ometa nečiju sposobnost govora i pisanja.

Vrlo mu se brzo zdravstveno stanje pogoršalo te sada boluje i od frontotemporalne demencije od proljeća 2022. Spomenuta bolest posljedica je nasljednih ili spontanih poremećaja koji uzrokuju propadanje frontalnog, a katkad i temporalnog režnja mozga.

Inače, Bruce se prvi put oženio s 1987. s glumicom Demi Moore, a nakon 13 godina braka su se rastali, ali su i dalje u sjajnim odnosima. Zajedno imaju kćeri Rumer, Scout i Tallulu.

Novu ljubav okrunio je drugim brakom 2009. godine kada se oženio Emom Haming, s kojom danas ima dvije kćeri – Mabel Ray i Evelyn Penn.

Related Posts

1 of 165