Angelina Jolie izgleda ekstremno mršavo: Duga haljina skrivala je njenu krhku figuru, a onda je pokazala jezivo tanke ruke


Angelina Jolie dala je naslutiti kakav je emocionalni danak razvod od Brada Pitta ostavio na njoj, izjavivši da je je prošla kroz ‘očaj’ i ‘bol’.

Jolie (49) se rastala od filmske zvijezde nakon navodnog incidenta u avionu, koji se dogodio 2016. godine. Prema sudskim dokumentima, Jolie je optužila Pitta da je napao nju i neko od njihovo šestero djece te da je u bijesu porodicu zalijevao vinom i pivom. On je pak oduvijek negirao da je bio nasilan prema njoj ili porodici.

Jolie na filmskom festivalu u Veneciji promovira film ‘Maria’ u kojem glumi opernu pjevačicu Mariju Callas.

Kad su je novinari pitali o njenom muzičkom ukusu, odgovorila je: ‘Bila sam više punkerica i voljela sam svu muziku, ali vjerojatno sam najviše slušala The Clash. Kako postajem starija, slušam klasičnu muziku i operu. I dalje volim muziku koju sam voljela kao mlađa, i dalje slušam The Clash. Ali mislim da kada osjetite određenu razinu očaja, boli i ljubavi u određenom trenutku, postoje samo neki zvukovi koji mogu parirati tom osjećaju. Za mene je neizmjernost tih osjećaja sadržana u zvukovima opere, ne postoji ništa slično njoj. Taj osjećaj koji bi sve nas dirnuo da ga čujemo bio bi jedini zvuk koji bi objasnio tu bol, pa sada više naginjem takvoj muzici.’

Jolie će sljedeće sedmice promovirati film u Torontu, što dokazuje da pokušava postaviti karijeru na noge nakon burnog razvoda.

‘Da budem iskrena, posljednjih sam godina više morala biti doma sa svojom porodicom’, priznala je.

Mnogi su uvjereni da je težak razvod ostavio trag i na njenom fizičkom izgledu. Nakon što je odjenula dugu smeđu haljinu i prošetala crvenim tepihom mnogi su zamijetili njene zastrašujuće tanke ruke. Osim toga, kroj haljine naglasio je njen struk, koji je izgledao još tanje nego inače.

‘Lijepa,ali koji kilogram više dobro bi joj došao’, ‘Jede li ona išta’ i ‘Nekoć je bila prelijepa, sad je kostur’, samo su neki od komentara koji se nižu.

Prvi put je javnost drastične promjene u njezinoj kilaži počela primjećivati u vrijeme kada se razvodila od Brada Pitta. Postala je meta kritika, a svi su se pitali što joj se događa. Na visinu od 170 centimetara u jednom je trenutku navodno imala samo 35 kilograma. Glumica se tada pravdala da je njezin izgled posljedica stresa jer ju je, uz razvod s Bradom, u tom periodu pogodila i smrt majke.

Potom je 2017. godine prvi put progovorila o ozbiljnoj bolesti s kojom se suočila. Otkrila je da su traumatični događaji iz prošlosti, poput kompliciranog odnosa s ocem, smrti majke, a potom i neuspješnog braka, doprinijeli nastanku rijetke bolesti, Bellove paralize. Riječ je o bolesti koja osobi paralizira dio lica.

‘Stvari su postale teške. Ponekad žene pokušavaju preživjeti dok se to ne odrazi vlastito zdravlje’, rekla je tada.

S vremenom je potpuno preboljela Bellovu paralizu, no briga za njezino zdravlje nije prestala. Prošlih je godina uspjela vratiti nekoliko kilograma, no posljednje fotografije ponovno su dale razloga za brigu.

Related Posts

1 of 165