“Vaš online farmaceut” – Savjetovanje sa magistrima farmacije


Na oficijelnoj web stranici www.apoteke-sarajevo.ba , našim sugrađanima dostupna je usluga ”Vaš online farmaceut” putem koje možete dobiti informacije i odgovore na pitanja o upotrebi lijekova, indikacijama i kontraindikacijama, cijenama, nabavkama potrebnih lijekova, ali što je najvažnije putem online kanala komunikacije imate mogućnost dobiti sve potrebne odgovore na česta delikatna pitanja, bez potrebne prethodne identifikacije. Stručni tim farmaceuta na raspolaganju vam je pružiti odgovore i potrebnu podršku.

Potpuna anonimnost: Postavite pitanja bez brige o privatnosti. Vaši podaci i identitet ostaju zaštićeni

Stručni savjeti: Stručni tim farmaceuta je tu da vam pruži precizne i pouzdane informacije, bazirane na najnovijim znanstvenim saznanjima i standardima.

Jednostavna upotreba: Postavljanje pitanja je jednostavno i može se obaviti u nekoliko koraka putem web stranice www.apoteke-sarajevo.ba, u bilo kojem trenutku, potpuno besplatno.

Odgovor u najkraćem vremenskom periodu: Pitanja se obrađuju u najkraćem mogućem roku, kako biste što brže dobili potrebne informacije.

Kako funkcioniše?

Sve što trebate učiniti je posjetiti web stranicu www.apoteke-sarajevo.ba, pronaći sekciju “Vaš online farmaceut” i elektronskim putem postaviti željeno pitanje. Stručni tim farmaceuta će vam se javiti sa odgovorom u što kraćem roku.

Ne čekajte da vaši zdravstveni upiti ostanu bez odgovora. Iskoristite prednosti usluge “Vaš online farmaceut” i osigurajte sebi profesionalne savjete uz potpunu anonimnost.
Za više informacija, posjetite web stranicu ili se informišite putem dostupnih kanala za komunikaciju.

Informativni (Call) centar JU ”Apoteke Sarajevo” – 033/ 22 33 99

Instragram: @apotekesarajevo

Facebook: @JU ”Apoteke Sarajevo“

Vaš tim Javne ustanove ‘’Apoteke Sarajevo’’



Related Posts