Severina brutalno uzvratila Karleuši: Uh, mašala!


Severina je nakon nedavnog hapšenja ušla u otvoreni sukob sa srbijanskim vlastima, a sada je na društvenim mrežama podijelila nekoliko objava u kojima je još jednom “otkačila” Aleksandra Vučića i Jelenu Karleušu, ali i Cecu.

Severina je u nedjelju navečer privedena na granici sa Srbijom, nakon čega se odlučila vratiti u Hrvatsku, iako joj je nakon nekoliko sati razgovora s policijom odobren slobodan ulazak.

Pjevačica se nakon toga oglasila i otkrila što se dogodilo te iskoristio priliku da se obračuna sa srbijanskim vlastima nazvavši predsjednika “diktatorom”.

Sada je na Instagramu podijelila nekoliko naslova, među kojima je i Vučićeva izjava da “o Severini misli sve najgore”, nakon čega je jedan od korisnika dodao:

O vama isto misli cijela Srbija koju iz godine u godinu sve više uništavate.

Potom je odlučila da se obračuna i sa Jelenom Karleušom, koja je izjavila da želi „poseban krug pakla za one koji podržavaju Severinu, koja je gora i od dilera i švercera“, a na šta je reagovala podijelivši objavu jednog korisnika Instagrama na svoj stori:

„Karleuša diplomirala Vučićevu školu za pačiće male. Pa sad i ona zna da manipuliše činjenicama jednako dobro kao što zna i da peva, samo što sada peva pesme čije tekstove piše čovek sa velikim gluteusom, pa Jelena sa punim pravom kad ga pogleda kaže sebi ‘uh mašala’.“

Osim toga, podijelila je brojne postove podrške, kao i video isječak iz filma “Tito i ja”, koji je prvi objavio Milan Topalović Topalko, a koji na duhovit način prikazuje političku situaciju u Srbiji.

Related Posts