Objava zagolicala maštu gamerima. Stiže novi uređaj?


Prema Tomu Hendersonu s Insider Gaminga, ne treba isključiti mogućnost da bi Sony u budućnosti mogao predstaviti novi dlanovni gamerski uređaj koji neće biti vezan uz PS 5, poput Portala.

On kaže kako Sony pažljivo prati situaciju na tržištu dlanovnih konzola te će biti zanimljivo vidjeti hoće li donijeti neke konkretne odluke vezane uz ovo tržište.

Njegova izjava bila je dovoljna da gamerima proradi mašta jer nema sumnje da bi mnogi željeli uživati u PS igrama na malom ekranu, a da ne moraju biti povezani s PlayStationom 5.

Henderson je posjetio nedavno završeni gaming sajam Gamescom na kojem je jedna od učestalih tema bila upravo tržište dlanovnih konzola.

Na temelju informacija koje je dobio poručio je svima koji uskoro namjeravaju kupiti takav uređaj da još malo sačekaju i nastave štedjeti novac.

Spomenuo je kako kompanije poput Valvea, MSI-a i Asusa pripremaju brojna poboljšanja za svoje konzole tako da bi, čak i ako se u Sonyju ipak ne odluče na skorašnji razvoj novog dlanovnog PlayStationa, nadolazeće razdoblje na ovom tržištu moglo biti prilično zanimljivo i puno noviteta, prenosi Tech Spot.

Related Posts