Red Dead Redemption 2 početkom iduće godine navodno dolazi na PlayStation 5 i Xbox Series X/S


Kako stvari stoje, Red Dead Redemption 2 bi u konačnici ipak mogao dobiti nativne verzije za PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzole.

Već duže vrijeme gaming scenom kruže razne glasine i leakovi koji se tiču verzija spomenute igre za aktualne konzole, međutim svaki put kada bi najava istih bila nadomak realnosti, Rockstar bi se povukao ili demantirao te glasine. Ipak, najnoviji leak sugerira da se nešto doista kuha.

Naime, na Redditu je osvanuo novi trailer za Red Dead Redemption 2 koji zapravo predstavlja najavu PS5 i Xbox Series X/S verziju Red Dead Redemptiona 2, čiji je izlazak navodno u planu za ožujak iduće godine.

Trailer je navodno podijelio jedan od uposlenika Rockstar Gamesa, a prema onome što u traileru možemo vidjeti očekuje nas verzija slična onoj za PC. To znali da bismo, uz nešto dotjerane vizuale, mogli očekivati i bolju izvedbu igre uz stabilniji framerate.

Rockstar se još uvijek nije oglasio povodom ovog leaka, što je pomalo iznenađujuće budući da je trailer još uvijek moguće vidjeti, unatoč činjenici da je uklonjen s Reddita. Znači li to možda da se radi o lažnom, ali dobro editiranom traileru ili je posrijedi nešto drugo te se Rockstar možda doista sprema za najavu igre pa je usporio sa “pravnim poslovima”, ostaje nam da vidimo.

S obzirom na to da GTA VI neće izaći prije jeseni 2025. godine te da Rockstaru nije strano štancanje remastera svojih igara, moguće je da ćemo vrijeme čekanja najiščekivanije igre generacije moći prekratiti uz poboljšanu verziju posljednjeg i još uvijek aktualnog Rockstarovog naslova.

Related Posts