Informativni (Call) centar JU ‘Apoteke Sarajevo’: U službi svojih sugrađana


JU ”Apoteke Sarajevo” već decenijama njeguje pouzdanost bogatog asortimana proizvoda i usluga, oslanjajući se na stručno znanje i iskustvo osoblja kao nositelja razvoja poslovanja.

Sa težnjom da svojim sugrađanima uvijek pruži više, JU ”Apoteke Sarajevo” osigurala je besplatne savjete farmaceuta informativnog (Call) centra koji je na raspolaganju našim sugrađanima svakim radnim danom od 08:00 do 20:00h, pozivom na broj telefona 033 22 33 99.

Ljubaznost, razumijevanje, strpljenje, tačna, profesionalna, pouzdana i brza informacija osnovni su postulati uspješnog, dugogodišnjeg poslovanja informativnog (Call) centra i svakodnevno rastućeg broja zadovoljnih i zahvalnih pacijenata.

Trebate stručan, pouzdan i provjeren savjet o lijekovima, njihovoj dostupnosti, primjeni, indikacijama i kontraindikacijama?

Iskoristite priliku i saznajte kako na pravilan način poboljšati i zaštititi svoje zdravlje i zdravlje vaše porodice. Nova saznanja potaknut će vas da proširite vidike i učinite potrebne promjene. Kada se jednom naviknete primjenjivati korisne savjete, činit ćete to uvijek. Brinite za svoje zdravlje i poboljšajte kvalitet vlastitog života!

Informativni (Call) centar JU ”Apoteke Sarajevo”. Uvijek u službi vašeg dobrog zdravlja!!!

JU ”Apoteke Sarajevo”, kao jedina apotekarska ustanova u Kantonu Sarajevo osigurava rad 11 dežurnih apoteka, koje su na raspolaganju sugrađanima 24 sata na dan, 7 dana u sedmici:

Dežurne apoteke:

Apoteka Baščaršija, Apoteka Marijin Dvor, Apoteka Novo Sarajevo, Apoteka Dobrinja, Apoteka Vogošća, Apoteka Ilidža, Apoteka Ilijaš, Apoteka Hadžići, Apoteka Hitna, Apoteka Kovačići i Apoteka Otoka.

Related Posts