Feđa Dudić zagalamio: Želimo ravnopravne uslove!


Radnički iz Kragujevca nastavlja sezonu u Super ligi Srbije, a protivnik u narednom kolu u Gornjem Milanovcu jeste Vojvodina, dobro poznat sastav koji predvodi Božidar Bandović.

“Imali smo malo veću pripremu do sljedeće utakmice. Dobro je došlo. Vidjeli ste u Subotici da nismo mogli da računamo na neke igrače. Svi su sada u trenažnom procesu, ima još dva dana do utakmice. Imat ćemo dobar tim na raspolaganju. Što se tiče Vojvodine, želim da im čestitam, mislim da su pokazali više od Maribora. Takav je fudbal, i mi smo zaslužili da prođemo, pa nismo”, rekao je Feđa Dudić.

Utakmica će se igrati u ponedjeljak umjesto u nedjelju, na programu je od 19 sati.

“To je ekipa koja je sastavljena od dobrih individualaca, koliko su samo plaćali obeštećenja za igrače. Nisu dobro startovali u prvenstvu, baš kao ni mi. Biće jedna dobra utakmica za bodove. Na njihovu molbu smo izašli u susret da se pomjeri za 24 sata, i to na uštrb naših navijača. To mi je jako žao, oni nam daju veliku podršku. Mislim da je bilo normalno, ljudi su završili utakmicu u 12 sati… Lakše nam je bilo da pobijedimo u nedjelju nego u ponedjeljak, ali želimo da imamo ravnopravne uslove”, rekao je Dudić.

Neće imati ni jedan, a ni drugi šta da sakriju za ovaj duel, sjetimo se i Dudićeve izjave da više viđa Bandovića nego svoju suprugu.

“Znamo odakle prijeti najveća opasnost. Odigrali smo tri utakmice od marta, jesu promijenili neke igrače… Petrović, Seri, Crnomarković, Savićević, svi su tu. Svi su oni velika opasnost”, rekao je Dudić.

Javnost je posebno bila zainteresovana za dešavanja na relaciji Dudić-Sali Vižđi nakon što je fudbaler iz Tunisa suspendovan za utakmicu protiv Radničkog iz Niša.

“Sali je dobio ponudu. On je bio sankcionisan zbog ponašanja na utakmici protiv Mornara. Sad je bio na utakmici protiv Spartaka. Da je bila neka svađa, ne bih ga vodio ni u Sentu. Razumijem medije, mora od nečega da se živi. Sali je meni poslao poruku, rekao je da želi da promijeni sredinu. Klub je dobio adekvatno obeštećenje. Došao je za 0 eura, prodat je za određen iznos. To je ogroman posao. Dobili smo adekvatnu zamjenu, Ben Hasin je igrač za Radnički i vremenom će to pokazati. On će u naredne tri utakmice imati minutažu, a poslije reprezentativne pauze, kada prođe mini pripreme, da ravnopravno konkuriše. Mislim da će zamijeniti Salija. Zahvaljujem mu se što je učestvovao u historijskoj sezoni kluba”, rekao je Dudić.

Related Posts

1 of 164