Dugo očekivana nogometna simulacija UFL izlazi sredinom idućeg mjeseca


Predstojeći mjesec će proći u znaku čak dvije nogometne simulacije, budući da će EA Sports FC 25 dobiti konkurenciju u vidu (sorry, nije novi eFootball) nove nogometne igre koju već duže vrijeme iščekujemo.

Naravno, u pitanju je besplatna nogometna simulacija UFL iza koje stoji studio Strikerz Inc. a koja će na PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzole stići 12. septembra. Ako se pitate gdje je tu PC verzija, sorry, o istoj i dalje nema nikakvih informacija.

Iako je UFL načelno free to play igra primarno fokusirana na multiplayer igranje te njeni autori neprestano potenciraju fair play, ipak će se u ponudi naći i posebni Starter Pack, koji će koštati 15 eura, a koji će vam ipak ponuditi određene benefite. Prije svega, sve koji kupe spomenuti dodatak očekuje rani jednotjedni pristup igri već od 4. septembra, uz 20 miliona virtualne valute CP, koju će moći trošiti na sve i svašta unutar igre.

UFL je već neko vrijeme bilo moguće isprobati, budući da je beta bila dostupna u nekoliko navrata. Utisci onih koji su sudjelovali u dosdašnjim beta testovima nisu bili pretjerano pozitivni, budući da je većina složna u mišljenju da igra još nije spremna za izlazak. No, iz studija Strikerz Inc. smatraju da je vrijeme za lansiranje njihove igre i više nego savršeno i da je sama igra spremna. Ko je na kraju u pravu i hoće li UFL biti hit ili miss, doznat ćemo vrlo brzo.

Related Posts