Billie Eilish izgubila 100.000 pratilaca na Instagramu za samo sat vremena zbog ove objave


Billie Eilish je izgubila 100.000 pratitelja u samo sat vremena, nakon što je objavila fotografiju na Instagramu.

Billie (22) je još 2020. sudjelovala u izazovu ‘objavi sliku’ na društvenim mrežama, no pratitelji su bili prilično šokirani prirodom slike koju je podijelila.

Pjevačica je postala slavna kada je imala samo 14 godina svojim debitantskim singlom ‘Ocean Eyes’, koji je napisao i producirao njezin brat Finneas O'Connell.

Njezin prvi studijski projekt When We All Fall Asleep, Where Do We Go? skočio na prvo mjesto američkih i britanskih ljestvica, stekavši titulu jednog od najprodavanijih albuma u 2019.

Billie trenutno ima 119 miliona pratitelja na Instagramu, no prije nekoliko godina izgubila je desetke hiljada pratitelja u roku od sat vremena.

Dogodilo se to kada je Billie na Instagramu podijelila fotografiju crteža na koji je bila ponosna, na zahtjev obožavatelja.

Slika se sastojala od različitih golih crteža, kao i nekoliko zmija.

“Ove vjerovatno lol volim sise”, napisala je u naslovu.

Unatoč tome što je skeč naprosto prikazivao golo žensko tijelo, ljudi su se uspjeli ozbiljno uvrijediti, a oko 100.000 njezinih pratitelja odlučilo ju je prestati pratiti, piše Ladbible.

Jedan je pratitelj brzo primijetio pad broja Billienih pratitelja i podijelio objavu o tome na internetu.

Čini se da je pjevačica to i sama primijetila, nakon što se također osvrnula na kontroverzu u Instagram Storyju, napisavši: “LMFAOOO y'all babies smh”.

Billie je uvijek bila prilično otvorena. Zapravo, nedavno je u intervjuu otvorila ono što je nazvala svojom ‘omiljenom temom’.

Pop zvijezdu su pitali što voli raditi da se opusti, na što je ona jednostavno rekla: “Seks”.

Govoreći za Rolling Stone, Eilish je nastavila: “U osnovi pričam o seksu kad god mogu. To je doslovno moja omiljena tema.

“Moje iskustvo kao žene je da se na to gleda na tako čudan način.”

Related Posts

1 of 157