Na današnji dan prije 9 godina raskinuo je najpoznatiji par TV-ekrana


Holivudske veze znaju biti pod povećalom javnosti što nerijetko rezultira stresom, a onda i razlazima, no niti jedan razlaz do sada nas nije više šokirao od ovoga.

Dana 4. avgusta 2015. gospođica Piggy je donijela tešku odluku da prekine 40 godina dugu vezu s Kermitom, a što je objavljeno na društvenim mrežama.

Kao razlog razvoda navedene su nepremostive razlike u karakterima. Tokom niza godina provedenih u bliskim privatno-poslovnim odnosima došlo je do zasićenja, a onda i prepirki koje su nedavno kulminirale ovom odlukom. Oboje misle da je ovako najbolje.

Najavili su da će od sada viđati druge ljude, svinje, žabe… Nadodano je u saopćenju da mole da se poštuje njihova privatnost i da više neće komentirati ovu stvar u javnosti. U zajedničkoj izjavi se navodi da će unatoč svemu nastaviti raditi zajedno na Muppetsima. Kermit je pri tome za The Guardian izjavio:

“Nije lako. Nije jednostavno kao ni biti zelen, reći ću vam to.” Dodao je i da su oni prije svega profesionalci i da će funkcionirati u poslovnom smislu. Još je izjavio da jedno od njih to zasigurno može, barem on.

Obje su mega-zvijezde objavile da su već krenule dalje svaka svojim putem. Tako gospođica Piggy u tom trenutku već “bacila oko” na glumca Tophera Gracea dok se Kermit počeo viđati s brinetom, naravno, svinjom Denice, šeficom marketinga ABC-ja. Na pitanje o ponovnoj vezi s jednom svinjom, u svom stilu nadodao je: “Jednostavno volim svinje”. Iako se sumnjalo da je ovo marketinški trik, uoči emitiranja novih Muppeta, pokazalo se da tome nije tako. Gospođica Piggy je, u međuvremenu, tweetala da poručuje svojim slobodnim prijateljima da je ponovno slobodna, prenosi Povijest.hr.

Zašto je gospođica Piggy “prekinula” s Topherom Graceom

Novi serijal Muppeta namijenjen je odrasloj publici, a koliko smo vidjeli došlo je ne samo do promjena u odnosima ovog najdugovječnijeg zvjezdanog para, već i u samom karakteru serije, koja je postala serija za odrasle.

Naknadno smo saznali da veza gospođice Piggy s Topherom Graceom nije uspjela jer on nije mogao, navodno, izdržati pritisak njezine izražene seksualnost, što god to značilo. Koliko doznajemo gospođica Piggy ne pati zbog novog prekida i jednostavno uživa u svojoj slobodi.

Related Posts

1 of 159