Poznato u kojim bojama dolaze iPhone 16 i iPhone 16 Pro


Malo više od mjesec dana je ostalo do službenog predstavljanja iPhone 16 serije, stoga se glasine sve više šire, a ne nedostaje ni curenja informacija. Prema najnovijim detaljima koji stižu iz raznih izvora, uspjeli smo otprilike saznati u kojim će bojama novi Appleovi telefoni biti ponuđeni.

Makete (dummy) koje su procurile, sugeriraju povratak na normalne boje, bez suvišnih dizajnerskih iskoraka u apstraktne vode.

Ako je vjerovati inače pouzdanim izvorima kao što je npr. Ming-Chi Kuo, iPhone 16 i Phone 16 Plus će biti ponuđeni u crnoj, bijeloj, nebesko plavoj, nekoj vrsti pastelno zelene i u zagasito rozoj varijanti. Naravno, dopuštamo mogućnost da neko drugi te iste boje definira drukčije, a nije isključeno ni da će Appleov marketinški tim smisliti neke potpuno nove prefikse.

Kad su u pitanju Pro modeli, iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max bi trebali stići u bijeloj, sivoj i crnoj, što predstavlja prilično odstupanje od dosadašnje prakse. Ipak, prema nekim izvorima i iPhone 16 pro bi mogao osvanuti u rozoj varijanti, no o tome za sada nema potvrda iz više izvora.

Naravno, curenje fotografija maketa ne znači da u ponudi na kraju neće biti još koja boja, no za tu informaciju ćemo morati još malo pričekati.

Related Posts