“Izgubila sam nevinost sa 42 i preživjela haos”


Oni koji tridesete godine dočekaju nevini uglavnom o tome nerado govore.

Najčešće zbog osuda okoline, stida i odbijanja potencijalnh partnera.

Nekako se podrazumeva da je u tm godinama seks već “gotova stvar”. Žene su na društvenoj mreži “Reddit” otvorile dušu i ispričale svoje intimne priče.

Sa 36 godina sam prvi put spavala s muškarcem i namjerno sam odgađala spolni čin. Danas imam 44 godine i uživam u seksu, iako sam vjerovala da su seks samo za osobe u vezi, a nisam imala partnera.

U dobi od 36 godina upoznala sam muškarca preko interneta, ali mu nisam rekla da nikad nisam imala vezu. Kad je saznao, povukao se jer je vjerovao da ću se emotivno vezati za njega. Seks se dogodio kasnije, s drugim muškarcem, i bila sam šokirana koliko sam krvarila.

Imala sam 36 godina, nisam bila mlada djevojka! Godinama sam koristila tampone, mislila sam da mi je himen već puknuo. Moj tadašnji partner je mislio da sam trudna, a ja ga nisam ni pokušala razuvjeriti. Bilo me je sram reći mu da nisam imala seks. Za mene je to značilo priznati da nikad nisam bila poželjna i da sam bezvrijedna. Nikad ga više nisam vidio.

Nisam imala spolne odnose do svoje četrdesete iz nekoliko razloga: introvertirana sam i jake volje. Uvijek sam bio vjernik, pa sam se jednostavno odlučio za karijeru.

Bio sam sretan. Imao sam 42 godine kada sam sasvim neočekivano upoznao udovca, koji je također vjernik.

Bio je puno stariji od mene, ali bila je to ljubav na prvi pogled. Moj prvi seks bio je čudan i traumatičan. Trebalo mi je nekoliko dana da se priviknem na činjenicu da sam to učinio. Bilo je prekrasno. Nije bilo tako bolno kao što su mi rekli. Zapravo, bilo je to “kozmičko iskustvo” koje se isplatilo čekati. Nedavno smo proslavili 15. godišnjicu braka.

Nisam bila tipična djevica, kako ljudi zamišljaju nevine žene u tridesetima. Imam mnogo prijatelja i prilično aktivan društveni život. Završio sam fakultet, radim u velikoj multinacionalnoj kompaniji, nisam aseksualan. Moram priznati da me bilo sram i pomalo strah.

Ne samo da sam bila djevica, nego nikad nisam imala nikakav kontakt s muškarcima (oralni seks ili nešto slično), čak se nisam ni dotakla. Tek s 30 godina počela sam izlaziti s dečkima. Upoznala sam T. nakon nekoliko loših spojeva. Otišli smo na kavu, nakon čega me pozvao u svoj stan. Tada se ništa nije dogodilo, ali jest drugi put kad sam otišao kod njega gledati film. Sve je počelo masažom leđa.

Tu sam noć doživjela više seksualnih iskustava nego itko drugi – prvi pravi poljubac, prvo “pipkanje”, prvo milovanje grudi, prvi dodir penisa, prvi oralni seks s nekim i netko mene. I da, tijekom seksa sam pomislila: “Hvala Bogu, ovo se konačno događa!”. Nakon toga sam bila sretna i laknulo mi je. Nisam se osjećala kao da sam postala žena, kako se obično kaže, ali pritisak je konačno nestao. Napokon sam slobodan. Za mene nije problem bio to što sam djevica, nego kako društvo gleda na djevojke koje su djevice nakon 21. godine.

Related Posts