James Gunn potvrdio: Završeno je snimanje Supermana


James Gunn je otkrio da je završilo snimanje Supermana. Gunn je redatelj i scenarist novog Supermana koji bi u kinima trebao imati premijeru u julu 2025. godine, a glavnu ulogu utjelovit će američki glumac David Corenswet.

Redatelj je vijest o završetku snimanja filma podijelio s pratiteljima na Instagramu, uz fotografiju koja je nastala u Norveškoj tokom prve sedmice snimanja filma. 

“I to je kraj. Bog blagoslovio našu glumačku postavu i članove produkcije čija je predanost, kreativnost i naporan rad oživjeli ovaj projekt. Krenuo sam snimati film o dobrom čovjeku u svijetu koji nije uvijek takav. Dobrota, ljubaznost i ljubav koje sam svakodnevno susretao na snimanju inspirirale su me i gurnule naprijed kada sam bio previše iscrpljen da bih sam nastavio.

Od srca vam svima zahvaljujem. Bila mi je čast. Cilj je bio Superman, ali putovanje je bilo ispunjeno trudom, smijehom, emocijama, idejama i magijom koju smo zajedno dijelili na setu – i zbog toga sam zauvijek zahvalan”, napisao je Gunn u objavi.

Related Posts