Trump ne bira sredstva: Pokrenuo je prljavu kampanju protiv Harris, od preljube do seks-skandala


Donald Trump žestoko se bori protiv svoje nove protivnice Kamale Harris – koristeći sva moguća sredstva.

Izborna kampanja u SAD-u je u punom jeku – i sada je stvarno teška! Nakon katastrofalnog nastupa predsjednika Joea Bidena protiv protukandidata Donalda Trumpa u TV dvoboju, nedugo zatim morao je podnijeti ostavku. A onda nominirao svoju zamjenicu Kamalu Harris kao predsjedničku kandidatkinju – što se Trumpu činilo ispravnim.

Internetom sada kruži tajno snimljen video Trumpovog golfa. Na gadan način vrijeđa političkog protivnika. Harris opisuje kao “lošu” i “patetičnu” i da ju je “lakše” pobijediti nego Bidena.

Kako je objavio “New York Time”, Harris prijeti pravo blaćenje od Trumpa. Republikanac je sebi zadao potkopavanje kredibiliteta demokrata. Prema upućenima, on i njegov tim čine sve što mogu kako bi pokrenuli kampanju s kantama prljavštine kao nijednu drugu.

Internetom već kruže glasine i lažne vijesti o mogućim aferama i seksualnim skandalima Harris. Naročito na društvenoj mreži X (koju vodi Elon Musk, koji je poznat po podršci Trumpovih izbora s 41 milionom dolara mjesečnih donacija) možete pronaći pornografske poveznice među objavama Harris.

Osim toga, njen odnos s bivšim gradonačelnikom San Francisca javno se iskrivljuje. Harris je optužena da je uopće imala aferu i da je iz te veze izvukla političku korist. Međutim, ova informacija nije tačna i stoga je čista lažna vijest.

Također se navodi da je Harris bila gost na poznatim seks-zabavama repera P. Diddyja. I ova glasina se pokazala lažnom. Ovo je vjerovatno bio tek početak predizborne kampanje u SAD protiv koje će se boriti svim mogućim sredstvima.

Related Posts

1 of 177