The Killers prekinuli koncert zbog pobjede Engleske u polufinalu Eura 2024


The Killers su pauzirali svoj koncert u srijedu navečer u O2 Areni u Londonu kako bi ukazali na važan sportski događaj: Engleska je pobijedila Nizozemsku te se tako kvalificirala za finale Eura 2024.

Killersi su trenutno na turneji na kojoj promoviraju svoj posljednji album “Rebel Diamonds”, koji se sastoji od njihovih najvećih hitova. Nakon što su na londonskom koncertu izveli deset pjesama, The Killers su se zaustavili nakon pjesme “A Dustland Fairytale”.

Na velikom ekranu iza njih, počele su se prenositi zadnje četiri minute nadoknade između polufinalne utakmice Engleske i Nizozemske. Kada je Engleska konačno pobijedila s rezultatom 2-1, crveno-bijeli konfeti rasuli su se nad publikom, a The Killers su u znak proslave izveli pjesmu “Mr. Brightside.”

Killerse čeka nastavak turneje, uključujući još jedan koncert u Londonu i nastup na Mad Cool festivalu u Madridu ovog vikenda. Vraćaju se u SAD početkom kolovoza za Lollapaloozu, a svirat će na nizu sjevernoameričkih nastupa tijekom ljeta i jeseni, uključujući rezidenciju u rodnom gradu gdje će u cijelosti svirati svoj album “Hot Fuss” iz 2004. godine.

Related Posts