Ova haljina zasjenila je čak i Carrie Bradshaw. Možete kupiti sličnu za manje od 100 KM


Snimanje treće sezone serije HBO-ove ‘I tek tako…’ očekivano se pokazalo kao vrelo inspiracije. I dok iz dana u dan pratimo u čemu je osvanula Sarah Jessica Parker kao obožavana Carrie Bradshaw, sada se u prvom planu našla Kristin Davis.

Slavna glumica je u ulozi Charlotte prošetala ulicama New Yorka u divnoj mornarskoj midi haljini s bijelim i plavim prugama, ali i chic povezom oko struka obogaćenim mašnicom s vezicama.

Kvadratni izrez, šire naramenice te suknja A-kroja svemu su dali prizvuk elegancije i otmjenosti, zbog čega je lik hit televizijske serije, koji slovi za daleko najtradicionalniji, ovaj puta nadmašio čak i Carrie.

Charlotte smo navikli gledati u Burberry komadima s printevima te preppy Ralph Lauren džemperima, ali čini se kako je upravo ljetna moda ono u čemu najviše blista. Posebno kada stajling nadogradi divnim modelom cipela kao što je sada bio slučaj.

Naime, zvijezda serije nosila je limun žute stiletto cipele tankih remenčića i romantičnog vezanja oko gležnjeva, a dizajnirao ih je Christian Louboutin. Sve je nadogradila žutom torbicom istog brenda, ogrlicom Jean Schlumberger, narukvicom s čvorom te naušnicama u obliku kolutova.

Za njenu prekrasnu haljinu zaslužna je novozelandska modna dizajnerica Emilia Wickstead, a cijelu modnu kombinaciju potpisuju stilisti Molly Roger i Danny Santiago, prenosi Vogue.

Ovo izdanje samo je potvrda popularnosti mornarskog stila koji je novi mikrotrend ljeta 2024., a slične haljine možete pronaći i u brojnim popularnim trgovinama za manje od 50 eura.

Related Posts