God of War Ragnarok dolazi na PC, ali trebat će vam PSN korisnički račun


Sony je danas potvrdio kako će 19. septembra ove godine lansirati God of War Ragnarok na Steam i Epic Games Store, a svi zainteresirani ga već sada mogu prednaručiti po cijeni od 59,99€. Iako je u pitanju striktno single-player igra, God of War Ragnarok će zahtijevati aktivni PSN korisnički račun.

Osim što će ovo izdanje stići s osnovnom igrom, New Game+ modom i DLC-jem Valhalla, igrači na toj platformi imat će pristup grafičkim opcijama za otključavanje frameratea, korištenje upscalling tehnologija te igranje na ultraširokim zaslonima (21:9 i 32:9). Na ovom PC portu radio je Jetpack Interactive – studio koji je radio i na PC portu God of Wara iz 2018. godine.

U pitanju je akcijsko-avanturistička igra koja nastavlja priču hita iz 2018. godine, prateći Kratosa i Atreusa prilikom nadolazećeg Ragnaroka. Igra je primila mnogobrojne pohvale od strane recenzenata, ali i samih igrača koji su pozitivno ocijenili njenu priču, vizuale, ali i unaprjeđenja u gameplay segmentu kada se usporedi s prethodnim nastavkom.

Što se tiče prodajne statistike, God of War Ragnarok je na PlayStation platformi do 19. novembra prošle godine dostigao petnaest miliona prodanih primjeraka.

Related Posts