Cure snimci tuče u Berlinu: Navijači Olympiakosa napali navijače Panathinaikosa motkama i štangama. Pomogle im Delije


Večeras se od 20 sati igra finale Eurolige. Final Four se ove godine igrao u Berlinu, a do same završnice su stigli Real Madrid i Panathinaikos. Španski klub je u polufinalu izbacio Olympiakos, dok su Grci bili bolji od Fenerbahčea. No, noć prije finala su obilježili veliki navijački neredi na ulicama glavnog grada Njemačke.

Gate 7, navijači Olympiakosa, iskoristili su šansu da napadnu svoje najveće rivale, navijače Panathinaikosa (Gate 13), a pritom su imali i veliku pomoć Delija, svoje bratske skupine. Kako piše više navijačkih stranica, navijači Olympiakosa napali su navijače Panathinaikosa u hotelu. Istovremeno su Delije napale drugu skupinu navijača Panathinaikosa (velikih prijatelja Bad Blue Boysa) kraj jedne željezničke stanice.

Medijski izvještaji s lica mjesta pišu kako su srbijanski navijači koristili oružje poput palica, motki i štangi te kako ima više desetina navijača koji su završili na hitnoj pomoći, a nekoliko ih je i teško povrijeđeno.

Prema grčkoj Gazzetti, jedan navijač je i životno ugrožen. Nije poznato o čijem je navijaču riječ, iako se navijačkim stranicama brzo raširila glasina da je riječ o navijaču Crvene Zvezde. Policija je uspjela promptnom reakcijom smiriti daljnju eskalaciju sukoba.

Related Posts