Djevice zabrinute zbog finansija, Vodolije u promjenljivom raspoloženju


Evo šta su vam zvijezde pripremile za danas.

Danas ćete se povući u sebe, šutati i raditi… postoji unutrašnja nervoza zbog okupiranosti nekim pitanjima, pa skrećete misli fokusiranjem na obaveze. Svojim postupcima možete neprijatno iznenaditi voljenu osobu.

Napetost u odnosu sa onima sa kojima dolazite danas u kontakt. Možete se previše truditi oko nekih dogovora, što će proizvesti kontraefekat. Ne požurujte ni ljude, ni situacije. Sa voljenom osobom – mješavina strasti i tenzije.

Sto puta su vas neke osobe ispalile kada su obećanja ili dogovori u pitanju i vi nikako da naučite. Ista situacija će se ponoviti i danas. U emotivnom segmentu je dobar dan kada su strasti u pitanju, ali komunikacija će ići loše.

Previše primate k srcu neke situacije, previše lično shvatate primjedbe ili kritike od strane nadređenih ili saradnika. Ni u odnosu sa voljenom osobom nećete moći da prikrijete koliko vam neke stvari smetaju ili vas pogađaju.

Čini vam se da vaši planovi u poslednjem momentu dožive zastoj ili morate da jurite da biste sve završili na vrijeme. Malo vas umara sve ovo. Sa voljenom osobom ste čas u ljubavi, čas u nekim besmislenim raspravama. Preosetljivost.

Zabrinutost zbog finansijskog segmenta, ali i veliko razmišljanje kako da odnos sa jednom osobom vratite na normalno funkcionisanje. Nefokusiranost na obaveze. Neko u vama izaziva velike strasti i često razmišljate o ovoj osobi.

Vi biste na jednu stranu, ali se drugi ne slažu sa vašim metodama i postupcima i uporno vas guraju na drugu. Imate dvije mogućnosti – ili da nevoljno prihvatite ili da se raspravljate. Emotivno – čas vi pravite problem, čas voljena osoba.

Toliko se možete pogubiti u planovima, da ćete propustiti da uradite ono što imate od obaveza, pa ćete poslije juriti. Ne uspijevate da nađete zajednički jezik kada je neki dogovor sa partnerom ili sa osobom koja vam se dopada u pitanju.

Neke finansijske pogodnosti ili prilike vam se mogu izmaknuti iz ruku ukoliko budete suviše čekali i oklijevali. Pokušavate da pronađete način da poboljšate komunikaciju sa jednom osobom, ali to sada dosta teško ide.

Evidentno je razmimoilaženje u komunikaciji i dogovorima. Potrebno je pronaći kompromis, jer na ovaj način nećete postići ništa. Napete situacije u odnosu sa voljenom osobom – oboje znate da se inatite i tvrodglavite i kada treba i kada ne treba.

Čas ste u super raspoloženju, čas nervozni. Kolege mogu biti iznenađene vašim promjenama raspoloženja. Potrebno vam je da opustite mozak kroz neku šetnju ili fizičke aktivnosti. Pokrećete se prema simpatiji, ali njene reakcije su slabe.

Danas ćete otaljavati ono što imate od obaveza. Moguće je da ćete se čak truditi da usporavate sebe, jer ne želite da vam nakače još dodatnih poslova. Emotivno niste zadovoljni – svi vaši planovi za danas će morati da se prolongiraju.

Related Posts