MAGAZIN

ZORICA BRUNCLIK POKAZALA DOM: U njeno domu sve pršti od luksuza


Pjevačica Zorica Brunclik i istaknuti umjetnik Miroljub Aranđelović Kemiš već decenijama glasi za jedan od najskladnijih parova sa domaće estrade.

Na ludi kamen su stali 1985. godine i od tada ništa nije uspjelo da ih poljulja.

Svoje ljubavno gnjezdo stvorili su u Krnjači, a dom su opremili tako da sve bude po njihovom ukusu. Njihov porodični dom ima veoma veliko i lijepo dvorište u kom se nalazi i bazen.

Oko bazena su tokom toplijeg vremena postavljene ležaljke, a cijela okolina je okružena zelenilom i visokom drvećem sa krošnjama koje zaklanja od pogleda znatiželjnika.

U dnevnoj sobi se nalazi veliki sto za ručak, a spavaća soba je posebna priča. Veliki bračni krevet ima duge ružičaste baldahine i sve je u svili, dok su pored kreveta komode sa lampama.

I kupatilo, koje je u bijelo-oker nijansama, je veoma prostrano. Primjetno je da je kada veoma velika, kao i da se oko nje nalaze dva stuba u grčkom stilu koji daju posebnu notu cijeloj prostoriji, dok se na policama vidi veliki broj peškira.

(Crna Kutija / Espreso)

The post ZORICA BRUNCLIK POKAZALA DOM: U njeno domu sve pršti od luksuza appeared first on Crna Kutija.Koja je tvoja reakcija?

Povezani Članci