MAGAZIN

Toliko se izoperisala da nisu htjeli da joj produže vozačku! Manekena dala 280.000 eura za operacije


Brazilska manekenka otkrila šokantnu priču o sebi.

Deniz Roša, brazilska manekenka, advokatica i bivša savjetnica u parlamentu, otkrila je svoju dramatičnu fizičku transformaciju nakon što je otvorila profil na OnlyFansu, društvenoj mreži za odrasle.

Foto: Printscreen

 

Manekenka koja je potrošila 286 hiljada eura na plastične operacije toliko je neprepoznatljiva da ne može obnoviti vlastitu vozačku dozvolu. S fanovima je podijelila “smiješan” trenutak kada je pokušala produžiti vozačku dozvolu, ali joj to nisu odmah dali jer nije ličila na sebe.

Manekenka već je nekoliko puta dospjela na medijske naslovnice zbog svog izgleda, a na Instagramu je prati čak pet miliona ljudi. Službenici koji su joj trebali izdati vozačku ostali su zbunjeni zbog njenih primjetno većih usana, te novog oblika lica, nosa i obraza.

Foto: Printscreen

 

– Nisu vjerovali da sam to ja. Razumijem njihov rad i znam da stvarno moraju provjeriti, ali to je bila zaista smiješna situacija i nisam to očekivala – ispričala je Deniz, koja je morala potvrditi svoj identitet pomoću drugog dokumenta.

– Nikada nisam ni zamišljala da ću morati proći kroz ovo. Znam da sam se promijenila, ali da me pitaju jesam li to ja, e to mi je nezamislivo.

Foto: Printscreen

 

Deniz je na kraju uspjela da dobije vozačku dozvolu, ali je morala da napravi novu fotografiju i odraditi prepoznavanje lica.

(Crna Kutija/republika)

The post Toliko se izoperisala da nisu htjeli da joj produže vozačku! Manekena dala 280.000 eura za operacije appeared first on Crna Kutija.

Koja je tvoja reakcija?

Povezani Članci